Torres takker Liverpool

Fernando Torres retter en stor takk til sine lagkamerater og fans i Liverpool, som har hjulpet ham til en slik fantastisk sesong. Pellegrino bekreftet som førstelagstrener.

Vidunderlig sesong
Fernando Torres er på alles lepper etter at El Ninjo sendte Spania til topps i EM. I dag berømmer 24-åringen sin nye klubb og sine nye fans på Merseyside, og han håper at seieren i Wien bare er en start i hans søken etter trofeer med Spania og Liverpool.

- Det er veldig spesielt at vi nå har sikret oss en plass i den europeiske fotballhistorien, sier Fernando til Liverpool Echo.

- Dette er min første store tittel, men jeg håper det blir mange flere for Liverpool og Spania.

- Jeg vil takke spillere og stab i Liverpool for deres støtte i Europa, da det utgjør en virkelig forskjell hvis du vet at du har folk i din klubb bak deg og derfor er de også en del av vår suksess.

- Jeg har hatt en vidunderlig første sesong på Anfield og målene jeg scoret for Liverpool ga meg den selvtilliten og troen jeg behøvde i EM.

- Det er imidlertid ikke bare folk i klubben som har hjulpet meg, det er også supporterne og folk fra byen. Helt fra jeg kom til Liverpool har jeg blitt ønsket velkommet og derfor er jeg i stand til å trives så godt med min fotball.

- Det er utrolig at Liverpool-fans har støttet meg så mye og jeg vet at de til og med har holdt med Spania, noe jeg aldri vil glemme og som jeg ønsker å takke dem for.

- Nå ser jeg fram til å kjempe om trofeer hos de røde, siden jeg vet det betyr så mye for klubben og fansen.


Pellegrino til Melwood
Rafa Benitez har nå overfor klubbens hjemmeside bekreftet at Mauricio Pellegrino vil bli en del av Liverpools trenerteam, og at han får tittelen førstelagstrener.

- Hans rolle vil bli som førstelagstrener, og han vil også holde spesielle treningsøkter, forklarer Rafa.

- Han kan arbeide spesielt med forsvaret, og også med reservene.

- Pellegrino har en vinnermentalitet. Han vant Intercontinental Cup før han kom til Spania med Barcelona og Valencia.

- Han har mye lidenskap. Da jeg spurte ham var han veldig fornøyd, men ønsket først å høre om det var en skole hvor hans tre barn kunne spille god fotball. Han er en fotballmann.

Ifølge Liverpool Echo vil argentineren knytte seg til trenerstaben mens de er på sin treningsleir i Spania om et par uker. Pellegrino har den siste tiden trent juniorlaget til Valencia.