Torres takker rekkekamerater

Fernando Torres berømmer Keane og Kuyt etter sine scoringer mot Everton. - Fernando ikke i toppform, sier Rafa. Kamp mot klokken for Javier Mascherano. Fersk dommer mot PSV.

Takker også supporterne
Trioen Torres, Kuyt og Keane var alle involvert i målene som gjorde at Liverpool FC nok en gang var best i by'n, men målscorer Fernando Torres fikk naturlig nok de største overskriftene. Helten selv er imidlertid den første til å berømme betydningen av den støtten han får både på banen og tribunene.

- Det hele er veldig enkelt, jeg ville ikke ha scoret målene hvis ikke Robbie og Dirk hadde stått for forarbeidet, sier Torres til Liverpool Echo.

- De var involvert i begge scoringene, og de gir alt for laget.

- Hvis en ser på den første scoringen er overlegget fra Robbie perfekt og det er også løpet til Dirk som drar forsvareren vekk og gir meg plass.

- Jeg er glad på vegne av staben, sjefen og alle spillerne, men også fansen som arbeider på fabrikken, på kontoret, på restaurantene og så videre og som ønsket så sterkt at vi skulle vinne. Jeg vil dedikere mine mål til dem som takk for støtten. Jeg håper vi gjorde dem lykkelige.

- Robbie var viktig for vår seier og jeg er sikker på at det snart vil være han som scorer målene, fordi han er en stor spiller. Når han først får sitt første mål vil flere følge, siden det noen ganger kan lette på presset når en først er på scoringslisten.

- Jeg hadde ikke scoret på seks kamper, noe som er lenge for en angriper, men når jeg først fikk en på lørdag kom det en til like etter. Det er ofte hva som skjer.


- Torres ikke på sitt sterkeste
Rafael Benitez sier at Fernando Torres fikk tilbake mye av selvtilliten etter målene på Goodison Park, men at spissen fortsatt har en del å gå på fysisk.

- Fernando er en spiller som kan utgjøre forskjellen i kamper og det er positivt at han nå har fått selvtillit, bekrefter Rafa.

- Han er en trussel for forsvarere og det eneste som mangler for øyeblikket er fysikken. Da han kom tilbake fra EM var det viktig for ham å få hvilt og siden trent skikkelig.

- Han fikk en skade og må fortsatt bli bedre fysisk. Han arbeider hardt og vil bli bedre, og han vil få tilbake mer fart og styrke framover.


Mascherano håper å rekke PSV
Liverpool fikk ingen nye skader som følge av byderbyet mot Everton. Javier Mascherano vil få daglige behandlinger i håp om at han kan bli friskmeldt av sin leggskade innen onsdagens kamp mot PSV.


Tysker med fløyte på Anfield
33-årige Felix Brych skal dømme Liverpool v PSV Eindhoven førstkommende onsdag. Den tyske juristen har dømt i Bundesliga siden 2004 og vært FIFA-dommer siden januar 2007.