Torres tilbake i god form

Rafael Benítez tror Fernando Torres er i bedre form nå enn tidligere i sesongen. Spissen kan ha hatt godt av en ufrivillig pause.

Fernando Torres var tilbake mot West Bromwich etter å ha mistet seks kamper med en hamstringskade. Torres antas å spille fra start mot Tottenham i kveld. Rafael Benítez tror at 24-åringen har hatt godt av den ufrivillige pausen, og mener at spilleren kan være bedre enn noen gang.
- Det kan ha en enorm effekt på laget å ha ham tilbake i bedre form og sterkere enn tidligere. Det han hjelpe Liverpool mye.

- Det er sant vi var bekymret for formen hans da han kom tilbake etter sommeren. Etter en så lang sesong var han ikke på sitt beste nivå.
  
- Men nå har han hatt en pause, og vi håper å bringe ham tilbake klar for å spille på sitt sanne nivå.
  
- Vi har klart å vinne i hans fravær, og vi holder følge i ligaen. Nå har vi Torres tilbake sterkere og i bedre form. Det har vært en god periode for oss.
  
El Niño kan spille fra start i kveld for første gang siden 5. oktober, og dermed få verdifull kamptrening.   
- Med Torres tilbake betyr det at vi kan skifte spillere og gi dem den hvilen de trenger. Det vil hjelpe dem alle til å komme opp på det toppnivået de er i stand til.
  
- Når man ser at vi får gode resultater uten at våre spillere er på sitt beste, kan en retur for Torres på sitt beste ha en stor betydning.