Torres trolig klar, men ikke Gerrard

Steven Gerrard tror Manchester Utd-kampen kommer for tidlig for ham, men regner med å være tilbake mot Marseille 16.september. C.Bascombe tror Torres er tilbake mot United.

Chris Bascombe mener Fernando Torres er på god vei til å bli klar til kampen mot Manchester United. Liverpool-spissen måtte forlate banen med en hamstringskade på Villa Park forrige helg. Skaden er ikke så alvorlig som først antatt. Spanjolen har som kjent allerede returnert til lett trening Klubblegene skal være optimistiske med tanke på at 24-åringen skal rekke kampen mot de røde djevlene.

Det er derimot langt mer usikkert med Gerrard. Han gjennomgikk en lyskeoperasjon i forrige uke. Han er også tilbake i lett trening, men det er et spørsmål om å la midtbanespilleren være tilgjengelig allerede til lokaloppgjøret, noe som kan være for tidlig, og dermed risikere at skaden forverres.

- Manchester United-kampen kommer trolig for tidlig
Steven Gerrard forteller til The Times at han har slitt voldsomt med lyskeproblemer i sommer.
- Jeg hadde en god pause i sommer, og jeg følte det flott da jeg kom tilbake. Så fort jeg startet treningen, begynte lyskene å gi bekymringer.

- En dag var det høyre, så venstre, og etter en måneds pre-season-trening ble det virkelig et problem. Det lugget på begge sider, noe som er en annen skade fra det virkelige lyskeproblemet jeg har hatt.

- Strekkene kom fordi jeg trente og spilte annerledes for å redusere smerten lengre opp i bekkenbenet.

- Avgjørelsen med å ta en operasjon ble tatt etter kampen mot Standard Liège. Jeg hadde et møte med klubblegen på kampdagen, og jeg sa at ubehaglighetene hadde kommet til et slikt nivå at jeg ikke kunne fortsette. Jeg måtte doble, tredoble dosen med smertestillende for å trene og spille. Jeg måtte ta dem i løpet av kampene.  Man kom til et stadium hvor man ikke kunne holde dem borte.

- Jeg sa til legen: "Jeg greier ikke å komme opp på mitt nivå. Jeg kan ikke komme opp i 100% fordi jeg står over treningsøkter. Jeg føler ikke godt under kampene. Jeg føler ikke at jeg kan yte maks." Jeg kunne ikke spurte skikkelig, ikke spille ballen mer enn 30 meter og jeg kunne ikke skyte skikkelig.  Det er tider da man må glemme England og Liverpool og få orden på seg selv.

Gerrard tror dessverre han ikke rekker Manchester United-kampen.
- Det er noe for tidlig. Jeg har en passende sjanse for å være tilbake til Champions League-kampen mot Marseille (16.september). Jeg har snakket med manageren, og jeg har fortalt ham at jeg ønsker å få trent en viss del før jeg kommer tilbake. Jeg ønsker ikke å ta fatt på en stor kamp med bare én treningsøkt sammen med spillerne.