Torres tror på avansement i CL

Fernando Torres tror Liverpool slår Real Madrid ut av Champions League. Spissen ser tilbake på et suksessrikt 2008, og håper å løfte flere trofeer i 2009, både på klubb- og landslag.

Fernando Torres tror Liverpool beseirer Real Madrid i 8.delsfinalen i Champions League.
- Vi innser at det kommer til å bli et vanskelig oppgjør mot Real Madrid. Jeg liker ikke å snakke om en mulig favoritt, men jeg er sikker på at vi kommer til å kvalifisere oss til neste runde, skriver Torres på sin offisielle hjemmeside.

Den tidligere Atlético Madrid-spilleren innrømmer at han ikke har lyktes spesielt godt mot Real Madrid i årenes løp.
- Da jeg spilte fotball i Spania, pleide jeg å score mye mot Barcelona, men det var vanskeligere de gangene vi møtte Real Madrid.

2008 er snart historie, og spissen reflekterer over året som har gått.
- Det er litt trist at året går mot slutten. De første ni månedene var utrolige. Selv om jeg ikke kunne spille regelmessig på slutten grunnet skader, kom det anerkjennelse i form av priser og nomineringer som PFA, L'Equipe og finalist i FIFA World Player Award.

- Jeg har sagt tidligere at dette har vært mitt beste år som profesjonell fotballspiller. Jeg fant meg til rette i Liverpool raskere enn forventet, og det å vinne EM 2008 var en perfekt slutt på 2007/08.

- Jeg jeg håper jeg kan si det samme mot slutten av 2009 etter å ha vunnet enda en tittel.

- Jeg håper å kunne unngå skader og at vi vinner Premier League-tittelen. Det vil være en drøm for alle røde - fans, trenere og spillere.

- Og det vil være flott å avslutte sesongen med å vinne Confederations Cup med Spania i Sør-Afrika.

Confederations Cup arrangeres i Sør-Afrika fra 14. til 28. juni 2009. Spania møter New Zealand (14. juni), Irak (17. juni) og Sør-Afrika (20. juni) i gruppespillet. I den andre gruppen spiller Brasil, Italia, Egypt og USA.