Torres undersøkes i dag

Torres vil gjennomgå en scan når han returnerer til Melwood i dag. Kuyt og Crouch kan fort bli de eneste tilgjengelige spissene mot Chelsea. Gode resultater for Skrtel, Benayoun og Mascherano.

Liverpool Daily Post melder at man i dag vil foreta en scan av hamstringskaden til Fernando Torres for å fastslå hvor alvorlig den er. Spissen haltet som kjent av banen etter bare 23 minutter av Spanias privatlandskamp mot Frankrike i går kveld. Torres returnerer til England i dag, og vil umiddelbart bli undersøkt av Liverpools lege. Det er uansett svært tvilsomt om han vil være i stand til å spille mot Chelsea på søndag.

Ryan Babel ble som kjent også skadet under gårsdagens privatlandskamper, og med Andriy Voronin ute til midten av mars etter sin ankeloperasjon opplever Rafael Benitez nå en aldri så liten spisskrise. Det kan fort vise seg at han kun har Dirk Kuyt og Peter Crouch tilgjengelig av seniorspissene når man reiser til Stamford Bridge på søndag. Crouch har startet kun fem ligakamper denne sesongen, mens Kuyt har slitt med å finne veien til nettmaskene og hans dårlige form har ført til at han har blitt vraket fra Nederlands landslagstropp.

Gode resultater for trio
Martin Skrtel spilte hele kampen da Slovakia spilte 1-1 mot Ungarn i en privatlandskamp på Kypros i går. Yossi Benayoun skal ha spilt svært bra, og skapt flere gode muligheter for Israel, som tok en solid 1-0 seier over Romania på hjemmebane. Javier Mascherano spilte hele kampen og pådro seg et gult kort da Argentina enkelt beseiret Guatemala 5-0 i Los Angeles i natt.