Torres ute i omtrent ti dager

Liverpool FC bekrefter at Torres vil være ute i omtrent ti dager grunnet en rift i hamstringen i høyre lår. Benítez rasende. Syv innbyttere på benken i Premier League fra neste sesong.

Liverpool FC bekrefter i ettermiddag at Fernando Torres har en rift i hamstringen i høyre lår. Spilleren spilte kun 23 minutter av gårsdagens privatlandskamp mellom Spania og Frankrike før han måtte forlate banen.
- Fernando ble undersøkt av vårt medisinske personell da han kom tilbake til Melwood. En scan bekrefter diagnosen, at han har fått en rift i hamstringen i høyre lår. Fernando forventes å være ut i omtrent ti dager, uttaler Ian Cotton, Liverpools pressetalsmann.

Fernando Torres er dermed ute mot Chelsea, noe Rafael Benítez nærmest var sikker på allerede tidligere i dag.
- Vi har tre kamper på ti dager i tre ulike turneringer, og vi har mistet toppscoreren vår, uttalte Benitez til liverpoolfc.tv.

- Det er vanskelig å være rolig om det. Det var en ny privatlandskamp, i en hektisk periode av sesongen for klubbene.

- Det er galskap nok at de reiser bort og har ulike treningsmetoder, dietter og ideer. Og så blir de skadet.

- Vi fikk noe selvtillit tilbake med 3-0-seier over Sudnerland. Vi spilte en meget god 2. omgang. Så er mange spillere borte over hele verden, og vi står igjen med kun et par på trening. Det gjør ting vanskelig.

- Det er vanskelig å se hvem man skal skylde på for Torres' skade. Men fotballmyndighetne snakker om å forandre på kalenderen og betale ut penger hvis man mister spillere.

- Det handler ikke om penger. Vi skal spille mot Chelsea for å kjempe om 4. plassen, så har vi Barnsley i FA-cupen og etter det er det Inter i Champions League.

- Det er tre viktige turneringer, og hvis man mister noen som Torres, som scorer mange mål, er det et stort, stort tap.

- Man kan alltid skylde på noen, men enhver løsning ville vært bedre enn denne. Hver gang det er landskamper, snakker vi om løsninger og hvordan forbedre ting, men ingenting skjer.

- Spillerne reiser vekk med ulike trenere. Noen må trene hardt og noen må lære et annet system. Treningene kan være for intense og folk kan bli skadet.

- Jeg ville helst hatt alle landskampene samtidig, kanskje etter sesongslutt heller enn å hele tiden måtte sende spillere verden rundt.

Både Peter Crouch og Steven Gerrard skal ha kommet helskinnet gjennom gårsdagens landskamp for England.


Syv innbyttere i Premier League
Premier Leagues formenn har besluttet å endre antall tillatte spillere på innbytterbenken fra fem til syv fra og med neste sesong. Regelendringen ble foretatt på et møte denne uken. Den nåværende regelen med fem innbyttere har eksistert i 12 år, og en majoritet av Premier League-klubbene mente det var på tide med en endring.