Torres ute mot Pompey

Rafael Benítez bekrefter at Fernando Torres må stå over mot Portsmouth. Keane, Kuyt og Alonso sliter også med skade, men alle tre blir sannsynligvis klare til i morgen. Billetter tilgjengelig.

Fernando Torres er ennå ikke klar etter hamstringskaden han pådro seg i Spanias landskamp mot Belgia onsdag 15. oktober, og han mister dermed Portsmouth-kampen i morgen.
- Fernando er meget tett på, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv i dag.

- Kanskje han er okay til helgen, men han kan ikke spille i morgen. Vi får se hvordan han er de neste to eller tre dagene. Så får vi ta en avgjørelse for lørdagen.

Ifølge Liverpool Daily Post ble Robbie Keane byttet ut mot Chelsea grunnet lyskeskade. Manageren bekrefter at iren sliter med en skade. Også Dirk Kuyt og Xabi Alonso har problemer. Alle tre har imidlertid gode sjanser for å delta mot Portsmouth.
- Vi har noen problemer etter Chelsea-kampen. Dere vet at Keane fikk en skade, mens Kuyt og Alonso også fikk noen smeller. Vi må ta en kikk på dem, men jeg tror de vil bli ok til Portsmouth-kampen, forklarer Rafa.

Fortsatt billetter tilgjengelig
Liverpool FC opplyser at det fremdeles er billetter tilgjengelig til morgendagens kamp. Portsmouth har sendt tilbake omtrent 800 billetter. Disse er i blokk 123 på Anfield Road End, og selges til Liverpool-supportere ved telleapparatene.