Torres ventes å starte

Spansk media tror Fernando Torres vil spille fra start for Spania mot Chile i kveld, i likhet med Albert Riera, mens ytterligere tre røde vil være på benken.

En vil ikke bli overrasket om Rafael Benitez ber en stille bønn før alle privatlandskampene i kveld, hvor et tosifret antall av hans spillere vil være i aksjon og man på Anfield håper at det ikke vil medføre flere skadeproblemer.

Rafa vil ikke minst rette sine øyne mot El Madrigal, banen til Villarreal, hvor hans hjemland Spania spiller privatlandskamp mot Chile.

Den spanske storavisen AS tror at to røde vil begynne kampen. Fernando Torres ventes å starte sammen med rekkekamerat David Villa på topp, selv om Liverpools superspiss ikke har startet en ligakamp siden 5.oktober.

På midtbanen er mulige flankespillere som David Silva og Andres Iniesta skadet, og AS tror at hjemmefavorittene hos Villarreal, Marcos Senna og Santi Cazorla får tillit som henholdsvis midtbaneanker og høyrekant i et tilnærmet 4-4-2. I en lagdel hvor det er knallhard kamp om plassene er Xavi satt opp sentralt, mens spillere som Cesc Fabregas og Xabi Alonso kan måtte nøye seg med en benkplass. Med Silva og Iniesta ute kan det imidlertid være duket for at Albert Riera får en sjanse på motsatt kant.

Pepe Reina og Alvaro Arbeloa er også med i den spanske troppen, til en kamp hvor man tror at trener Vicente Del Bosque vil bytte ut seks spillere til pause.

Rafael Benitez vil håpe spesielt at Fernando Torres er en av dem som helskinnet har kommet gjennom bare en omgang.

Antatt spansk lag: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Puyol, Capdevila; Carzorla, Xavi, Marcos Senna, Riera; Villa and Torres