Torres vil at spillerne skal matche publikum

Fernando Torres sitt ønske før kveldens semifinale mot Chelsea er at spillerne ute på banen skal klare å matche publikums lidenskap på tribunen. Det tror han vil gi suksess.

Fernando Torres sier til Liverpool Echo i dag at de røde ute på banen må matche lidenskapen til de røde på tribunene i kveldens semifinale mot Chelsea.

- Astmosfæren på tribunene mot Arsenal var fantastisk, og det er vanskelig å tro at det skal bli enda bedre i kveld. Det finnes ikke et mer spesielt sted i fotballens verden enn Anfield på en europacupkveld, sier Liverpools toppscorer.

- Jeg har snakket med de spillerne som var med på de to foregående semifinalene mot Chelsea, og de har fortalt meg at atmosfæren på de kampene var den beste de noensinne har opplevd. For meg er det vanskelig å forestille seg noe som tydeligvis var bedre enn mot Arsenal, så jeg ser virkelig frem til kveldens kamp, legger han til.

- Folk snakker om påvirkningskraften til publikum på Anfield, og det er virkelig sant det som blir sagt. Denne kraften eksisterer virkelig. Noen klubber har myter som ikke er sanne, men det som sies om Liverpools legendariske publikum er faktisk sant. Jeg vet det nå, som jeg har opplevd det selv.

- Mot Inter var lydnivået helt fantastisk, men det var enda bedre mot Arsenal. Jeg er veldig spent på hva fansen har på lager i kveld. Jeg vet de vil levere varene, og nå er det opp til oss spillerne å gjøre det samme, sier Torres.

- Vi vet Chelsea er et godt lag. De kjemper fortsatt om ligatittelen, og er altså i semifinalene i Champions League. Så vi må gi dem den respekt de fortjener. Vi vet de blir en vanskelig motstander for oss, og de er nok ute etter revansje etter å ha tapt de to foregående semifinalene.

- De har sterke spillere på laget, som Cech, Terry, Carvalho, Essien og Drogba. Men vi har også gode spillere, og har vist før at vi kan konkurrere med dem. Det blir en fysisk og tøff batalje. Vi vet vi er veldig nær en finale, og det betyr at begge lags spillere vil være topp motiverte. Det er ikke mye som skiller lagene. Begge ligaoppgjørene denne sesongen endte uavgjort. Men vi er stinne av selvtillit etter å ha slått ut Arsenal, og bevist at vi kan slå et topp engelsk lag i denne turneringen også. Det hersker en vinnermentalitet i dette Liverpool-laget. Det ser jeg i garderoben foran hver kamp. Nå er vi to kamper unna en finale, og vet vi kan klare det.

- Det blir vanskelig, men vi har tro på oss selv og skal gjøre vårt beste, avslutter Liverpools nummer 9.