Trapattoni forsøker å overtale Finnan

Steve Finnan skal være på glid med tanke på å gjenoppta landslagskarrieren. Det hevder i alle fall Irlands nye landslagssjef, Giovanni Trapattoni.

Irlands nye landslagssjef, Giovanni Trapattoni, håper å overtale Steve Finnan til å trekke på det landslagsdrakta igjen. Italieneren skal ha hatt samtaler med Liverpool-backen og to andre spillere som har sagt nei til mer spill for Irland, nemlig Andy O'Brien og Stephen Ireland, i håp om å overtale dem til å representere den grønne øya i vest igjen. Trapattonis assistent Marco Tardelli og fotballegenden Liam Brady var også med på overtalelsesforsøket, som fant sted i Manchester i går.

- Samtalene vi hadde med disse spillerne var veldig positive, og jeg tror det er store sjanser for at de alle sammen vil spille for Irland igjen, uttaler Trapattoni til de irske fotballforbundets offisielle nettsider.

Finnan bestemte seg for å legge landslagsfotballen på hylla så sent som i januar, og argumenterte da blant annet med at han ville være for gammel til å representere Irland under VM i 2010.