Tre juniorer vurderer andre klubber

Joe Kennedy og Shane O'Connor har prøvespilt for andre klubber denne uken. Michael Scott vurderer også andre alternativer. Ingen av de tre virker å ha en fremtid i klubben.

John Owens kommer i dag med en oppsummering over hva som har skjedd på akademiet den siste uken. Tre juniorspillere ser ut til å se seg om etter andre klubber.

- Joe Kennedy, vår kaptein på U18, har vært på prøve i Wigan denne uken. Han prøver å legge planer for fremtiden.

- Shane O'Connor og Michael Scott har også bestemt seg for å vurdere mulighetene sine. Det er en god idé istedenfor å vente til februar da juniorspillere som er i sitt andre og tredje år pleier å spørre om hvordan fremtiden ser ut for dem.

- Wigan spurte om å ta en nærmere kikk på Joe. Andre klubber har gjort det samme. Det er opp til ham å bestemme hvilken klubb han tror vil tilby ham den beste muligheten.

- Det er samme situasjon for Shane. Han var i Stockport og spilte kamp på onsdag.

- Vi vet at alle guttene har en drøm om å spille for Liverpool Football Club, men de innser at nivået er høyere enn noen gang, så noen må se andre steder.

-Hvis de ikke lykkes her, da vil andre klubber vurdere dem. De vet at de vil ha fått et godt grunnlag her.

- Selvsagt vil det slå tilbake på vårt U18-lag. Denne lørdagen, mot Blackburn, vil vi kanskje mangle noen av spillerne vi pleier å ha i troppen.

- Det er slik det fungerer på dette nivået. Det vil gi noen yngre spillere på akademiet muligheten til å vise hva de er kapable til.

Både Shane O'Conner og Michael Scott er blant tre spillere som er overårige på akademiet. Den siste er Astrit Ajdarevic. Joe Kennedy tilhører årsklassen under.

Steve Cooper, nyankommet fra Wrexham, begynte på akademiet på mandag. Han tar over etter Iain Brunskill som har reist til Blackburn. Cooper skal ha ansvar for spillere i alderen seks til elleve år.

U10, U12 og U14 spilte hjemme mot Birmingham på søndag, mens bortekampene for U11, U13 og U15 ble utsatt på grunn av dårlig vær.