Tre kan forsterke i CL

Liverpool kan føre opp tre nye spillere i sin tropp foran de avsluttende kampene i Champions League, hvorav en kan tidligere ha spilt i UEFA-Cupen. Aston Villa billetter på åpent salg.

Tropp til CL
Midnatt 31.januar, lokal tid, avsluttes det nåværende transfervinduet. Det er ikke ventet å bli en hektisk aktivitet på Anfield, men Rafa Benitez har antydet at man ønsker å styrke troppen med et par mann. Da i første rekke til å gi bedre cover til midtforsvaret.

Reglene til UEFA er at Liverpool kan melde på tre nye spillere til cuprundene i Champions League, som da begynner med at de røde møter Inter i 1/8 finalene. Forutsetningen er at disse tre spillerne er tilgjengelige for spill.

Spillere som har spilt Champions League for andre klubber er utelukket, men blant de nye spillerne kan man benytte en spiller som har representert i Europa for et annet lag. Rafa Benitez kan altså kjøpe én spiller som har spilt i UEFA-Cupen denne sesongen, og benytte ham mot Inter.

Hver klubb i Champions League og UEFA-Cup skal innen 1.februar melde inn en A-tropp på inntil 25 spillere. I tillegg kan man ha en B-liste på spillere som er født på eller etter 1.januar 1986, og som har vært tilgjengelig for spill i klubben i minst to år etter at man fylte 15 år.


Villa-billetter
Hjemmesiden til Liverpool FC skriver i da at det nå er billetter tilgjengelige på åpent salg for kampen Liverpool v Aston Villa, mandag kveld 21.januar.

En må i så fall ringe 00 44 870 220 2151.

NB Det hjelper ikke å kontakte LFCSCSB angående billetter til denne kampen.