Tre klubber gjør seg lekre for Carson

Både Stoke, West Bromwich og Middlesbrough forsøker å sikre seg Scott Carson. Stoke-manager Tony Pulis innrømmer at de to andre klubbene nok har bedre kort på hånda.

Ifølge skysports.com skal det være tre rivaliserende klubber som kjemper om Scott Carsons gunst. En av de som venter i spenning er Stoke-manager Tony Pulis, som nå har fått konkurranse både fra West Bromwich og Middlesbrough. Samtlige tre klubber håper at Liverpools reservekeeper skal skrive under for dem, etter at det ble klart at de røde sier seg fornøyd med £4M som kompensasjon for å gi slipp på sisteskansen.

- Jeg tror det er en klubb eller to til som er involvert, og agenter jobber nå mellom klubbene. Vi får se hvilken vei dette går, uttaler Stoke-manager Pulis til Sky Sports News.

- Vi har gitt spilleren et tilbud, og får vi napp, så får vi napp. Dersom ikke, får vi bare komme oss videre, legger han til.

- Carson er i den riktige alderen, og jeg tror han vil være et godt kjøp for oss dersom han kommer. Han har vært her for å se seg om, og vi har hatt en samtale. De andre klubbene som er aktuelle har Premier League-erfaring, så det kan kanskje være vanskeligere for oss å få napp enn for de andre. Det får vi i så fall bare akseptere, og komme oss videre, avslutter Pulis.