Tre mann kan miste returen

Dersom Jamie Carragher, Steven Gerrard eller Fabio Aurelio pådrar seg gult kort i morgen kveld, vil de måtte stå over returen på Stamford Bridge. Birmingham-kampen går direkte på Canal+.

Tre Liverpool-spillere må være på vakt og unngå gult kort i morgendagens semifinale mot Chelsea, dersom de har ønske om å figurere i returen på Stamford Bridge. Trioen Jamie Carragher, Steven Gerrard og Fabio Aurelio har alle pådratt seg to gule kort så langt i årets Champions League-turnering, og må stå over returen dersom det vanker en ny booking i morgen kveld.

Chelsea har ingen spillere på to gule kort. Michael Essien soner som kjent suspensjon for nettopp dette i morgen, men i returen vil han være tilbake.

Birmingham-kampen på Canal+
Liverpools ligakamp mot Birmingham på St. Andrews kommende lørdag vil bli sendt direkte på Canal+ Sport 1. Thor-Rune Haugen er kommentator.

Allerede før denne kampen kan vi konstatere at Liverpool har sanket flere poeng denne sesongen enn de gjorde i hele fjorårssesongen. Og fortsatt gjenstår det altså hele ni poeng å spille om.

Carvalho mener det blir viktig å stoppe Torres
Ricardo Carvalho mener at mye vil være gjort for Chelsea om London-laget klarer å stoppe Fernando Torres på Anfield i morgen.

- Torres har spilt meget bra denne sesongen, og det er spesielt siden det er hans debutsesong i denne ligaen. Han har gjort mange mål, og har vært viktig for Liverpool, slår portugiseren fast.

Avram Grants mannskap har bare sluppet inn fire mål på ti kamper i Champions League så langt, og er meget gjerrige.