Tre nye spillere i boks

Rafael Benitez bekrefter at han har sikret seg tre nye spillere med tanke på neste sesong. En seniorspiller og to ungdommer. Stor interesse for James McCarthy. Preseason-kamp mot Rangers?

Rafael Benitez bekreftet overfor et så å si samlet britisk pressekorps i går at han allerede har sikret seg tre nye spillere foran neste sesong. Det skal dreie seg om en førstelagsspiller og to unge reservelagsspillere. Dette skal være spillere som ikke koster vesentlig i overgangspenger.

- Vi jobber for å forsterke troppen med tanke på neste sesong, og vi har allerede gjort fremgang i så måte. Noen nye spillere er allerede i boks. Det dreier seg både om førstelagsspillere og unge spillere med tanke både på førstelaget og reservelaget. En seniorspiller er definitivt klar, og to unge spillere er så godt som klare. Seniorspilleren snakker bra engelsk, men er ikke engelsk, uttalte en kryptisk Benitez.

- Man må se etter Bosman-spillere. Noen ganger må du handle raskt, og gå for billige spillere. Vi har gjort det. Om den nye spilleren kommer på Bosman? Han kan være en spiller som kommer gratis, eller han kan være en spiller som kommer på billigsalg.

- Etter Blackburn-kampen har vi gjort fremgang som klubb. Det betyr at vi har snakket sammen i ledelsen. Som klubb gjør vi fremskritt, og det er positivt. Jeg vil ikke utdype dette så mye, men fra søndag og frem til nå har det vært fremgang å spore. Vi fortsetter å gjøre jobben vår. Jeg forbereder meg til kampene, og vi har tatt steg fremover på andre områder. Om jeg har sett intervjuet med Tom Hicks? Jeg har lest deler av det, men jeg har ikke sett det.

Flere følger McCarthy
Hamilton Academicals unge stjerneskudd James McCarthy har lenge vært en transfermål for Rafael Benitez. Men nå viser flere klubber sin interesse. Avisen Irish Independent melder at både Arsenal, Liverpool og Chelsea vil ha representanter på New Douglas Park i ettermiddag, når Hamilton skal forsøke å sikre seg opprykk til skotsk Premier League. Med seier over Clyde i dag vil McCarthy & co være klare for toppdivisjonen i Skottland. Uavgjort kan også være nok, dersom Dundee avgir poeng mot Queen of the South.

Irish Independent skriver at Hamilton sannsynligvis blir tvunget til å selge McCarthy i sommer, men klubben vil forsøke å låne ham tilbake for en sesong til. 17-åringen har bare ett år igjen av sin kontrakt med Hamilton nå. Han avslo et tilbud fra Liverpool i fjor, fordi han ikke ønsket å dra hjemmefra i så ung alder. Men nå virker det som om angriperen er klar til å flytte på seg. Det meldes at dette vil være fjerde gang på kort tid at Chelsea ser McCarthy i aksjon, mens Arsenal og Liverpool har fulgt ham lenge. Det meldes at også Real Madrid og Bayern München vil ha speidere tilstede som følger McCarthy i dagens kamp.

Sommerkamp mot Rangers?
Den skotske avisen Daily Record melder at Rangers forhandler med Liverpool om å få til en preseason-kamp på Ibrox i sommer. Serielederen i Skottland skal ha godt håp om at klubbene kan komme til enighet.