Tre spanske klubber vurderer Benitez

Barcelona er ikke den eneste spanske klubben som har forhørt seg om Rafael Benitez sin situasjon i Liverpool, med tanke på neste sesong. Men Rafa vil helst bli på Anfield.

Vi kunne i går melde at Barcelona har Rafael Benitez øverst på sin ønskeliste dersom de bestemmer seg for å kvitte seg med Frank Rijkaard til sommeren. Nå viser det seg også at to andre spanske klubber har hatt følere ute etter Liverpool-manageren. Ifølge The Times skal nemlig både Atletico Madrid og Valencia være interesserte i å hente spanjolen hjem.

The Times hevder at Benitez helst ønsker å forbli på Merseyside, hvor hans familie nå har funnet seg godt til rette, men så var det dette med usikkerheten rundt hans fremtid i klubben da. Ikke minst siden klubbens eiersituasjon fortsatt synes å være høyst uavklart.

Det som er sikkert er at Benitez sitt forhold til Tom Hicks har blitt betraktelig bedre de siste par månedene. Spanjolen håper å forbli Liverpool-manager uansett hvem som eier klubben neste sesong, men det virker nå altså som om han har flere valgmuligheter om så ikke skulle bli tilfelle. The Times er i alle fall helt klare på at Manuell Garcia Quillon, Benitez sin agent, har blitt kontaktet at folk som jobber på vegne av Valencia, Atletcio Madrid og Barcelona.

Dersom Benitez får fornyet tillit på Anfield, vil han ifølge The Times be om betydelige summer til å styrke spillerstallen i et forsøk på å vinne ligaen med de helrøde. London-avisen hevder at Benitez har gjort forespørsler på flere spillere, blant annet Blackburns David Bentley.

Benitez skal ha gjort det klart overfor Liverpool-styret at han må gjøre endringer i troppen, og flere spillere vil sannsynligvis også måtte forlate klubben. Harry Kewell er en opplagt kandidat i så måte, ettersom hans kontrakt går ut i juni. Men The Times mener også at spillere som Xabi Alonso, John Arne Riise og Peter Crouch kan forsvinne i løpet av sommeren.

Hansen forbannet etter bilinnbrudd
Tidligere Liverpool-spiller og nåværende fotballekspert på BBC, Alan Hansen, er forbannet etter et innbrudd i hans sorte BMW 750i. Innbruddet skal ha skjedd utenfor hans hjem i Southport i løpet av påsken. Det eneste som har blitt stjålet er en sportsbag og et mindre pengebeløp, melder Liverpool Daily Post.