Tredje beste i Premier League

LFC har åtte seire og to uavgjorte når ti ligakamper er spilt i 2008/09. Newcastle hadde en enda bedre statistikk i 1995/96, uten å bli mestere, mens Chelsea cruiset inn etter kjempestart i 2005/06.

Det skulle være vel dokumentert at ligaleder Liverpool har fått sin beste sesongstart etter at man startet med Premier League i 1992/93. Fire seire og en uavgjort så vel borte som hjemme gir 26 poeng totalt av 30 mulige.

De røde er dermed oppe på "bronseplass" hvis en ser på tidenes beste etter ti kamper spilt i PL.

Chelsea startet med ni strake seire i 2005/06, før det ble uavgjort på Goodison Park. I neste kamp ble det seier hjemme mot Blackburn før det første tapet kom på Old Trafford i kamp nr.12. Deretter fulgte ti strake seire som åpnet for at Londonerne kunne ta foten av gasspedalen og cruise inn til ligatittelen.

Newcastle tapte i Southampton, men vant de øvrige ni av sine ti første oppgjør i 1995/96. I likhet med Liverpool spilte man mot Tottenham på White Hart Lane i kamp nr.11, en kamp som endte 1-1. De to neste kampene ble vunnet, den første mot Liverpool på eget gress, før formen begynte å bli mer ujevn. Mannskapet til Kevin Keegan ledet likevel fram til mars, da skjærene sprakk, Keegan ble forbannet på Ferguson og tapte flere kamper inkludert en klassisk 4-3 kamp på Anfield.