Tredje strake Golden Glove for Reina

For tredje sesong på rad er Jose Reina den Premier League-keeperen som har holdt buret rent i flest ligakamper. Robbie Keane håper å forhindre at spanjolen får sin 18. clean sheet for sesongen.

Liverpool-keeper Jose Reina har spilt samtlige Liverpools ligakamper denne sesongen, har hatt en ny god sesong, og holder stø kurs mot sin tredje strake "Golden Glove". Utmerkelsen som går til den sisteskansen i Premier League som bokfører flest kamper uten baklengsmål.

Spanjolen holdt nullen for 17.gang i ligaen i søndagens kamp mot Manchester City, og har dermed holdt buret rent i en ligakamp mer enn kollega David James i Portsmouth.

Dersom Reina holder nullen mot Tottenham på White Hart Lane kommende helg, vinner han garantert trofeet for 2007/08 alene.

I verste fall må Liverpool-keeperen dele utmerkelsen med David James. Det betinger imidlertid at Pompey-keeperen holder buret rent når hans lag avslutter sesongen med hjemmekamp mot Fulham. Et Fulham-lag som kjemper med nebb og klør for å holde seg i Premier League. Samtidig må altså Reina se minst en ball i nota bak seg på White Hart Lane.

Keane satser på å lure Reina
En som satser på å forhindre at Jose Reina holder buret rent på søndag er Tottenham-spiss Robbie Keane.

- Vi ønsker å avslutte sesongen på en god måte ved å slå Liverpool, og vi ser frem til kampen, sier iren til West Essex Independent.