Trekløver i tetkamp

Utlånsspillerne Voronin, Hobbs og Martin vant igjen sine kamper, og kjemper i toppen av tabellen. Uavgjort når Anderson møtte Hammill i The Championship.

I Tyskland vant Hertha Berlin med 4-0 hjemme mot Karlsruher og er nå på bronseplass i Bundesliga. Andriy Voronin spilte i 84 minutter uten å være involvert i noen mål, og halvparten av scoringene kom etter at han ble byttet ut.

David Martin(bildet) og Jack Hobbs fikk nye 90 minutter da Leicester snudde 0-1 til 2-1 borte mot Carlisle og styrket posisjonen øverst på tabellen i League One. Det er for øvrig et langt og eksklusivt intervju med Hobbs i The Kopite nr.4 som man kan vente i posten i løpet av neste uke.

Liverpools to representanter i The Championship, Paul Anderson og Adam Hammill, spilte mot hverandre da det ble 0-0 mellom Nottingham Forest og Blackpool. Begge startet og ble byttet ut etter 79 minutter.

Godwin Antwi satte hele kampen på benken da Tranmere tapte 2-0 borte mot Bristol Rovers, mens Robbie Threlfall og Craig Lindfield ikke var med i troppen til henholdsvis Hereford og Bournemouth.