Trekløver med til London

Emiliano Insua, Damien Plessis og Nabil El Zhar vil ikke være med reservene som spiller i Portsmouth i morgen og ventes å få muligheten mot Tottenham i Carling Cup.

Reservene spiller i morgen treningskamp i Portsmouth. Etter det liverpool.no forstår er Insua, Plessis og El Zhar ikke med i den troppen som Gary Ablett tar med seg sørover.

Nå er ikke dette noen overraskelse siden alle tre også startet i forrige kamp i Carling Cup mot Crewe. Det antyder samtidig sterkt at Rafa Benitez også på White Hart Lane mot et antatt toppet Tottenham vil bruke de som vanligvis ikke spiller fra start i førstelagstroppen, ispedd de mest rutinerte reservene og sannsynligvis med et par store navn på benken.

Diego Cavaliero, Sami Hyypiä, Philipp Degen, Jermaine Pennant, Lucas og Ryan Babel er spillere som ventes å være med fra avspark i London. I det hele tatt kan ikke forvente at noen av dem som startet mot West Bromwich er med i oppstillingen mot Tottenham. Mest trolig er Alvaro Arbeloa, som er suspendert til neste ligakamp, og som kan spille på begge backene og i midtforsvaret.