Trekløver usikre for West Ham

Både Liverpool og West Ham mangler spillere foran morgendagens ligakamp i østkanten av London. Craig Bellamy er en av dem som er usikker foran møtet med gamle lagkamerater.

Danny Gabbidon, Craig Bellamy og Nolberto Solano er de største usikkerhetsmomentene foran møtet på Boleyn Ground, opplyser hjemmesiden til West Ham. Gabbidon og Bellamy er skadefrie etter lengre opphold, men mangler kamptrening. Solano er tvilsom etter å ha fått en hamstringskade i romjulen.

Julien Fabert og Bobby Zamora er også tvilsomme, men ville neppe ha vært aktuelle fra start uansett. John Pantsil og Henry Camara er med i det afrikanske mesterskapet, mens Scott Parker og Kieron Dyer er de mest kjente av et knippe med langtidsskadde spillere.

Det positive for West Ham er at Matthew Etherington og Dean Ashton er i full trening igjen etter å ha misset siste kamp mot Manchester City, og er ventet å bli klare.

Hos Liverpool er som kjent Daniel Agger, Alvaro Arbeloa og Andriy Voronin uaktuelle med skader, mens Javier Mascherano er suspendert foran møtet med sin tidligere klubb. Yossi Benayoun vil imidlertid ha en mulighet til å møte laget han spilte for forrige sesong.

Tilsvarende kamp ble spilt for faktisk nøyaktig et år siden, i morgen, og endte med 2-1 seier til Liverpool. Dirk Kuyt og Peter Crouch var målscorere i en kamp hvor også Craig Bellamy var med fra start.

West Ham har ikke slått Liverpool i dette århundret da siste seier for The Hammers var en 1-0 seier i november 1999.

Det meldes om utsolgt hus hos østkantfolket, i en kamp som også vises direkte på Canal+ Sport1.