Trekningen lå klar på internett

Spekulasjoner om hvorvidt dagens trekning i Champions League ble fikset svirrer nå, etter at utfallet ble offentliggjort timer i forveien på internett.

Trekningen fikset?
Allerede timer før Champions League-trekningen ble foretatt, lå utfallet klart ute på internett, i tillegg til semifinaletrekningen.

Nesten to timer før trekningen ble foretatt, lå alle kvartfinalene, og semifinalene, klare på nett, inkludert Liverpool v Arsenal, Manchester United v Roma og Chelsea v Fenerbache. Trass i at ingenting tyder på at noe suspekt foregikk under trekningen, lå detaljer om trekningen ute allerede klokken 10.28, engelsk tid, i dag, skal man tro Daily Mirror.

På forhånd ble det sagt at oddsen for at noen kunne spå utfallet, inkludert hvem vinnerne av hver kvartfinale ville møte, var 191 til 1.

En UEFA-talsmann avfeier imidlertid det hele:

- Det stemmer ikke at trekningen var fikset. Dette var en trekning foretatt foran millioner av fjernsynsseere, og foran alt av offisielle representanter og ledelsen i alle involverte klubber. Jeg ser ikke hvordan fusk kan ha vært mulig. Ballene var ikke merket i det hele tatt. De ble lagt i skåla, dytta rundt, og trukket. Jeg var på trekningen denne morgenen, og alt ble gjort skikkelig. Jeg kan ikke begripe hvordan dette kan ha skjedd.