Trio tilbake for Everton

Samtlige av Evertons nøkkelspillere som ble omtalt som tvilsomme er med i troppen og tilbake til morgendagens møte med Liverpool. Formasjonsendring et alternativ?

Tidligere denne uken ble det sagt at Everton hadde en lang skadeliste foran møtet med Liverpool på Anfield, men nå ser samtlige av de usikre ut til å ha ristet av seg sine smeller.

Andy Johnson har slitt med en lårskade, og måtte stå over Evertons forrige kamp mot West Ham, men er nå såpass frisk at han mest sannsynlig kommer til å være involvert i morgen. Evertons viktige stopper, Joseph Yobo, har hatt problemer med en ankel, men har også bestått testene, og er med på Anfield. Dette er utvilsomt gode skadenyheter for David Moyes, og bedre blir det da Steven Pienaar nå skal være kvitt sin sykdom, som holdt han ute mot West Ham.

Tim Cahill og James Vaughan er begge ute resten av sesongen.

Formasjonsendring i morgen?
Med Javier Mascherano suspendert vurderer Rafa nå om han skal fortsette med 4-2-3-1 formasjonen han har hatt suksess med de siste månedene, ved å sette Lucas inn for Mascherano, eller om han skal legge om til 4-4-2 med Peter Crouch som et spissalternativ.

- Lucas er en ung spiller som kan være et alternativ, men det er også Peter Crouch og Andriy Voronin som begge har trent bra. Det er synd å måtte klare seg uten Mascherano, for han har spilt veldig bra. Jeg er likevel sikker på at vi kan finne en veldig bra spiller til å ta hans plass, sier Rafa til Liverpool Echo.

Rafa fikk nok med seg at Everton slet fælt mot West Hams store spiss Dean Ashton, og vurderer dermed å starte med Crouch. Voronin er nå skadefri, og startet for Ukraina i en privatlandskamp i midtuken.