Tror Alonso blir

Rafa tror Alonso blir. Utelukker ikke flere kjøp. Finnan til Espanyol?Forsvarer byttet av Keane. Glad for landslagspause. Fornøyd O'Neill. Dossena uttatt. Chamberlain ubenyttet. God start for Atlético.

De røde håper å sluttføre overgangen til Albert Riera før overgangsvinduet stenger kl. 01.00 norsk tid. Rafael Benítez kunne også avsløre at han tror Xabi Alonso blir på Anfield, og avviser heller ikke at det kan komme flere kjøp i løpet av dagen.
- Avtalen for Riera er nesten sluttført. Vi venter. Forhåpentligvis vil den bli gjennomført. Jeg har tro på at det vil skje. Det vil gjøre oss bedre og gi oss litt balanse. Vi er i kontakt med Espanyol.

- Kanskje den ikke er fullført ennå fordi det er helg. Jeg tror også at Alonso blir værende, sa Benítez til pressen etter gårsdagens kamp mot Aston Villa.

- Når det gjelder det å hente inn andre spillere. Dersom vi kan gjøre en avtale, vil vi forsøke.

Liverpool Daily Post hevder at en overgang for Riera har blitt forsinket fordi Liverpool ønsker å inkludere Steve Finnan som en del av avtalen.

Jermaine Pennant og Andriy Voronin kan være på vei ut. Blackburn og Stoke har vist interesse for Pennant. Voronin kan være på vei tilbake til Tyskland.

Om selve kampen mot Aston Villa uttalte Rafa følgende til Liverpoolfc.tv.
- Det var en vanskelig kamp, men vi kunne ha vunnet. Begge lag kunne også ha tapt den, så alt i alt var ett poeng bra for begge lag.

- Klar når man er uten Gerrrard og så mister Torres, så er det et problem. Men laget jobbet bra hele tiden, og det må gis kreditt til spillerne.

- Det var synd fordi vi kunne ha vunnet kampen, så det kunne ha vært bedre. Det er ikke dårlig å få et poeng her.

- Vi kunne se at Mascherano og Lucas Leiva er fantastiske spillere med en veldig god mentalitet etter at de komtilbake fra de olympiske leker. Det er positivt for oss.

- Det er positivt for oss at det er landslagspause nå. I det minste vil vi ha tid til å se om Gerrard og Torres kan komme tilbake.

Benítez forsvarer også byttet av Robbie Keane.
- Han jobbet virkelig hardt. Jeg forsøkte å benytte en annen spiller, Yossi Benayoun, med friske ben de siste 15 minuttene.

- Robbie gjorde en veldig god jobb for laget. Han begynte kampen på venstresiden i 1.omgang. Så benyttet jeg ham i midten som hengende spiss. Han jobbet alltid bra for laget. Han forsøker å få ting til å skje for oss.

- David N'Gog begynte bra a han kom inn. Han er en spiller med kvalitet. Han hadde en god sjanse i 1.omgang. Han er en spiller som kan holde på ballen, og han har smarte bevegelser.

Benítez fikk også servert noen saftige gloser fra Villa-fansen grunnet Liverpool-managerens forsøk på å hente Gareth Barry. Rafa tok det hele med godt humør.
- Jeg så på tv en dag, og der ble det sagt at Birmingham-dialekten var den vanskeligste. Så jeg kunne ikke forstå noe av det de sa til meg! fortalte Rafa til pressen. 

O'Neill glad for uavgjort
Martin O'Neill var fornøyd med Barry og ett poeng.
- Jeg er så fornøyd med at Gareth er her. Jeg ville ikke komme med lovnader om noe, men han er her for overskuelig fremtid. Jeg håper han kan slå seg til ro. Han gjorde det veldig bra. Han har hatt mye å håndtere de seneste ukene. For tre uker siden så jeg for meg at han ville spille mot oss i dag, men så skjedde ikke.

- Det er flott for oss.  Vi håper nå at han finner tilbake til den formen som nesten ga ham kapteinsbindet for England.

- Det var en tøff kamp, men jeg forventet å skape flere sjanser enn det vi gjorde. Jeg tror de kom hit og spilte en fysisk kamp. Jeg tror det var det rette resultat, Vi har for vane å score mål, så jeg tror det å holde nullen er noe meget positivt for oss. Jeg trodde at dersom vi holdt buret rent, så ville vi vinne kampen. Det skjedde ikke.

- Vi skapte den beste sjansen ut i fra kampens beste spill da John Carew hadde en sjanse som ble stoppet på streken. Jeg tror de spilte for å få noe ut av kampen. Jeg synes våre forsøk var utsøkte. Vi holdt det gående til slutt. Men vi har lært mye frodi det var en stor, tøff kamp for oss. Fysisk var den krevende, og vi har oppnådd noe fra den.

Dossena uttatt
Dossena er tatt ut i Italias tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Georgia henholdsvis 6. og 10. september.

Chamberlain ubenyttet
Deale Chamberlain var ubenyttet reserve da England U17 avsluttet en firenasjonersturnering med å beseire Italia U17 2-0 i Northampton. Engelskmennene endte på 2.plass i turneringen, tre poeng bak Portugal.

Atlético åpnet med seier
Atlético Madrid åpnet sesongen med 4-0-seier mot Malaga. Diego Forlán scoret to, ett fra straffemerket. John Heitinga og tidligere Liverpool-spiss Florent Sinama-Pongolle nettet de øvrige målene.