U-sving av Idrizaj

Besian Idrizaj går likevel ikke til Oldham på lån, men skal spille for FC Wacker. David Mannix tilbake i engelsk fotball.

Alle parter synes å være enig om at utlånte Besian Idrizaj skulle avbryte sitt låneopphold hos Crystal Palace, og gå til Oldham for resten av sesongen. Liverpool har tidligere vegret seg for ønsket fra Palace om at man avlyste kontrakten som forteller at østerrikeren skal være i London for resten av sesongen, da den nye manageren Neil Warnock ikke ønsket å benytte spissen.

Idrizaj selv skal imidlertid selv ha trukket seg fra en avtale med Oldham, etter en samtale med sin agent.

- Vi ønsker ikke å ansette en spiller som ikke ønsker å være i klubben, var kommentaren til manager John Sheridan i etterkant.

Etter en kort stund ble det klart hva Idrizaj og hans agent snakket om var en låneovergang til FC Wacker i hjemlandet. Han skal nå spille der ut sesongen 2007/08.

- Han er nettopp hva vi er på utkikke etter, sier sportsdirektør Helmut Kraft i Wacker. - Han er sterk, god i lufta og denne låneavtalen fram til sommeren koster oss nesten ingen ting.


David Mannix har skrevet under for Accrington Stanley, etter at han fikk beskjed i HamKam om at han ikke inngikk i planene til trener Arne Erlandsen. Dette er en permanent avtale etter at scouseren tidligere har spilt for Accrington på lån.