U18 tapte mot United

Hughie McAuleys Liverpool U18 tapte i formiddag 1-0 mot Manchester United på akademiet. Fransk trenerlegende skylder på Rafa for Cissés utvikling. BBC hevder DIC vil komme med nytt bud.

Liverpool U18 tok i formiddag i mot Manchester United på akademiet. Hughie McAuleys unge mannskap tapte til slutt 1-0, etter at innbytter Antonio Bryan scoret kampens eneste mål 11 minutter før slutt.

Dermed har U18 til gode å vinne i 2008 - etter å ha spilt uavgjort mot både Bolton og Everton tidligere denne måneden.

Guy Roux skylder på Rafa
Franske Guy Roux er en trenerlegende i Frankrike, og den tidligere Auxerre-manageren var mannen som solgte Djibril Cissé til sin gode venn Gérard Houllier. Cissé var spådd en stor fremtid, men fikk det aldri til på Anfield. Det har Rafa Benítez skylden for, hevder den nåværende Lens-treneren, som hadde ansvaret i hele 44 år i Auxerre frem til 2005 ovenfor L'Equipe.

- Benítez bremset karrieren hans med å bruke han som høyreving. Han foretrakk å bruke sine egne innkjøpte spillere sentralt.

- Jeg så Cissé forrige onsdag for Marseille mot Auxerre, og han bommet ikke på en eneste pasning. Det er bare sludder at han er svak teknisk, og han har forbedret seg mye på den fronten, avslutter han.

Nytt DIC-bud?
BBC hevder at Dubai International Capital vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Liverpool Football Club. I førsteomgang skulle investeringsgruppen være interesserte i å kjøpe Hicks sine 50%, selv om texaneren har hevded at salg er uaktuelt. I oktober ble de også tilbudt å kjøpe 15%, men da prislappen var 150 millioner pund var det forståelig nok helt uaktuelt. Nå vil heller DIC kjøpe ut begge amerikanerne, og skal stå klare med 500 millioner pund.

DIC var som kjent nære å kjøpe klubben for nesten nøyaktig et år siden, men man valgte heller å selge til Gillett og Hicks - noe som mange gjerne kunne tenke seg aldri hadde skjedd. Amerikanerne holder nå på å ta opp et lån på 350 millioner pund, for å refinansiere det første lånet. Denne gjelden skal de visstnok føre over på klubben, noe både Rick Parry og David Moores skal være i mot. DIC skal etter planen komme med sitt tilbud før dette lånet går i orden.

Det er ventet protester mot amerikanerne på Anfield på mandag, og allerede mot Luton kunne en se bannere med det budskapet.