U18 tapte sesongavslutningen

Juniorlaget tapte 0-1 mot Leeds i sesongens siste ligakamp, og endte til slutt på 5. plass. Hugh McAuleys mannskap skulle egentlig besøke Norge i mai, men har istedenfor valgt å reise til USA.

Liverpool U18 tapte 0-1 i sesongavslutningen borte mot Leeds. Dermed endte Hugh McAuleys mannskap på 5. plass i sin avdeling. De røde dominerte i første omgang, men til tross for gode sjanser fra David Amoo, Nathan Eccleston og Steven Irwin fant man ikke veien til nettmaskene. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Vertene viste seg fra en langt bedre side etter pause, og en forsvarsfeil førte til kampens eneste mål etter 50 minutter. Det var en frustrerende ettermiddag for McAuley, som følte at de røde fortjente mer for innsatsen.
- Det var en brukbar kamp der vi hadde mest ballinnehav, fortalte McAuley til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Men vi misbrukte en hel del muligheter, og til slutt ble vi straffet. Vi produserte en brukbar forestilling, men fikk ikke det rette resultatet. Det er symptomatisk for hva som har gått galt for oss i det siste.

- Det var skuffende å avslutte sesongen med et tap, men vi skal nå få arrangert en treningskamp før vi reiser til USA for å spille tre kamper.

Etter det Liverpool.no kjenner til, var opprinnelig planen å spille to treningskamper i Oslo-området den første uken i mai, men juniorlaget har nå istedenfor valgt å reise til USA.

Akademi-manager John Owens synes det har vært en produktiv sesong for juniorlaget, og han trekker frem de mange førsteårsjuniorene som har fått spille på laget.
- Alt i alt har det vært tilfredstillende. Vi har hatt et visst antall førsteårsspillere som har kommet inn på laget som så ofte har blitt dominert av andreårs, så det er noe som bør hjelpe oss til neste sesong.

Liverpools lag mot Leeds: Oldfield; Scott, Kennedy, Metcalf, Mackay-Steven; Pepper, Adjarevic (Roberts 80), Irwin, Kacaniklic; Eccleston, Amoo (Pourie 60). Ubenyttet reserve: Kasami.