U18 tapte toppoppgjøret

Liverpool U18 gikk på en smell da de i dag tapte toppkampen mot Manchester City med hele 4-1. Hjemmelaget viste seg å være mer enn et nummer for store for de helrøde.

Liverpool U18 tapte i dag toppoppgjøret i U18-seriens gruppe C med 4-1 borte mot Manchester City. City har dermed fått et forsprang på hele sju poeng på Liverpool, mens det nå er ti poeng ned til Manchester United på tredjeplass. United spilte 0-0 mot Everton i dag, men har en kamp mindre spilt enn Liverpool og City.

City tok ledelsen 16 minutter ut i dagens kamp, da Ahmed Benali scoret etter en retur fra keeper. Hjemmelaget økte til 2-0 etter 39 minutter, da Dedryck Boyata fikk stå umarkert på bakre stolpe og nette på en corner. Samme mann headet også inn 3-0 etter pause. To minutter senere punkterte Alex Nimley-Tchuimeni kampen, da han enkelt kunne sette inn 4-0 i tomt mål etter at et knallskudd først hadde truffet tverrliggeren.

Liverpool fikk et trøstemål sent i kampen på et strålende langskudd. Vi har ikke klart å ta rede på hvem som var Liverpools målscorer. Vi kommer tilbake med målscorer, lagoppstilling og kommentarer til kampen i morgen.