U19-laget spiller finale

Liverpools U19-lag spiller som kjent finale i Dr Pepper-turneringen i natt, norsk tid. Ryan Flynn (bildet) scoret i semifinalen og går for en ny i finalen. Opp og ned for utlånsspillerne.

Finale ved midnatt
Gary Abletts gutter spiller finale mot Club Tigres ved midnatt, norsk tid.

Finalen i Dr Peppers Cup går på Pizza Hut Stadium - Frisco i Dallas, Texas. Etter at Liverpool slo Benfica 2-1 etter mål av Ryan Flynn og Andras Simon, er det forventninger om at de røde skal ta hjem seieren i turneringen. Kanskje kan Liverpool-talentene gjøre blå-mandagen etter 0-3-tapet for Manchester United i dag bokstavelig talt litt lettere.

Kampen er ferdig ved to-tiden i natt, så følg med på disse sidene i morgen tidlig for oppdatering.Opp og ned for utlånsspillerne

Opp og ned for utlånsspillerne
Det gikk opp og ned med Liverpools utlånsspillere denne påskehelgen.

Danny Guthrie (bildet) spilte hele kampen for Bolton da de spilte 0-0 hjemme mot Manchester City. Like bra gikk det ikke med Scott Carson. Han og Aston Villa gikk på et forsmedelig og overraskende 0-1-nederlag mot Sunderland hjemme i Bormingham. Carson ble skadet og måtte senere melde forfall til Englands-troppen som samles i London i kveld for å forberede seg til vennskapskampen mot Frankrike i Paris onsdag.

Adam Hammill var ubenyttet reserve for Southampton mot Coventry i Championship. Kampen endte 0-0. I samme divisjon var ikke Jack Hobbs med da Scunthorpe tapte 1-2 hjemme for Ipswich Town og forverret sin dårlige tabellsituasjon ytterligere.

I League One var ikke Paul Anderson i aksjon for Swansea som spilte 1-1 hjemme mot Southend fredag. Samme dag spilte Hartlepool hjemme mot Crewe Alexandra. Her spilte Godwin Antwi hele kampen. Lee Peltier spilte hele kampen da Yeovil slo Doncaster 2-1.

I League Two var James Smith med hele kampen da Stockport slo Macclesfield 2-0. James Ryan var ubenyttet reserve for Shrewsbury ubenyttet reserve da Town spilte 1-1 mot Dagenham & Redbridge.

I franske Ligue Orange spilte Anthony Le Tallec hele kampen da Le Mans spilte 1-1 hjemme mot Toulouse.