Uavgjort for reservene

Reservelagene til Liverpool og Wigan spilte 1-1 i en treningskamp på The Academy i Kirkby. Putterill rød målscorer. Ablett glad for gjennomkjøring, men skjønte ikke hvorfor Wigan fikk straffe.

Et straffemål i mot helt på tampen sørget for at det bare ble 1-1 mellom Liverpool og Wigan i en treningskamp på The Academy i Kirkby, melder The Liverpool Way. Ray Putterill hadde gitt de røde ledelsen fra ellevemetersmerket midtveis i 2 .omgang etter et reglebrudd mot Mikel San José, men keeper Dean Bouzanis inngrepen i kampens siste sekunder førte til straffespark andre veien. Dave Cotterill var sikker eksekutør.

Lagene skulle egentlig ha møtt hverandre til seriekamp i FA Premier Reserve League North i går, men grunnet overvann på Haliwell Jones Stadium i Warrington ble det oppgjøret utsatt. Istedenfor ble klubbene enige om å spille en treningskamp på Liverpools akademi.

Wigan stilte med flere rutinerte spillere, men likevel var det lite som skilte lagene i løpet av kampen. Krisztian Németh sto for de rødes beste mulighet i 1. omgang, men skuddet hans ble greit reddet av Carlo Nash.

Gary Ablett foretok fem bytter i pausen. Jay Spearing erstattet Gerardo Bruna, Ronaldo Huth inn for Jack Hobbs, Putterill istedenfor Ryan Flynn, Jordy Brouwer for Németh og Bouzanis inn for Péter Gulácsi. Flynn kom senere tilbake på banen for Nabil El Zhar.

Bouzanis foretok en glimrende redning fra Cottrells avslutning etter at Spearing hadde mistet ballen, men like etter tok Liverpool ledelsen. San José ble lagt i bakken da han skulle motta en pasning etter hjørnespark. Putterill satte straffesparket sikkert i mål.

Rett før slutt dømte dommeren straffespark mot Bouzanis for å ha truffet motstanderen i hodet istedenfor ballen. Et billig starffespark.

Alt i alt ga uavgjort et riktig bilde ut i fra spill og sjanser i en skuffende kamp på et forblåst treningsanlegg.

- Det var skuffende å slippe inn et mål helt på slutten. Jeg forstår fremdeles ikke hvorfor det ble dømt straffespark i mot, uttaler Gary Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vår keeper Dean Bouzanis kolliderte med en Wigan-spiller, og av en eller annen grunn sa dommeren at det var en forseelse.

- Det var en god prøve for oss mot et sterkt Wigan-lag som benyttet syv spillere med førstelagserfaring.

- Vi skapte ikke mange sjansene fordi det blåste mye og banen var ikke den beste. Det var vanskelig å få til pasningsspillet vårt, men hovedsaken var at jeg kunne gi 16 spillere i troppen kamptrening i løpet av 90 minutter.

Lagoppstilling: Gulacsi (Bouzanis); Darby, San Jose, Hobbs (Huth), Insua; El Zhar (Flynn), Plessis, Bruna (Spearing), Flynn (Putterill); Nemeth (Brouwer), Pacheco.