Uheldig start for Anderson i Forest

Paul Anderson kommer ikke skikkelig i gang med pre-season grunnet en lårskade. Kantspilleren har stått over to treningskamper. Nettkjenninger av Guthrie og Crouch.

Paul Anderson er utlånt til Nottingham Forest for hele kommende sesong, men 19-åringen har hittil fått ødelagt sesongforberedelsene grunnet en lårskade. Kantspilleren sto over skogvokternes kamp mot Kickers Offenbach på fredag, og mister også morgendagens kamp mot Burton Albion.

Forest-manager Colin Calderwood uttaler til Nottinghams offisielle nettside at spilleren skal nå skal til grundig undersøkelse.
- Paul skal gjennomgå en scan på benet, bare for å gi fysioterapeuten og legen en mulighet til å forstå hva problemet er. Vi bør ha en bedre innsikt i hvordan det går med ham om en uke eller så, forteller Calderwood.

Scoringer av Guthrie og Crouch
I helgen scoret Danny Guthrie ett mål i sin debut for Newcastle i 4-1-seieren borte mot Hartlepool. I kveld vant Portsmouth med samme sifre mot Bournemouth. Peter Crouch scoret to, hans første nettkjenninger tilbake i Pompey-trøya.