Underskriftskampanje mot Hicks og Gillett

Det er nå startet en underskriftskampanje på internett, der supportere ber klubbens amerikanske eiere om å styre klubben med mer verdighet og holde lovnader, eller selge seg ut.

Liverpools supportere har nå gått til det skritt å starte en underskriftskampanje mot klubbens eiere, for å uttrykke sin misnøye og frustrasjon over det de oppfatter som dårlig lederskap fra eiernes og daglig leders side.

De som signerer, skriver under på følgende:

"Vi, de undertegnede, ønsker å vise vår støtte til manager Rafael Benitez og uttrykke vår  dype bekymring over hvordan klubben vår blir drevet for øyeblikket. Vi ønsker å uttrykke vårt sinne og vår forargelse over måten klubben blir drevet på at de nåværende eierne, George Gillett og Tom Hicks, og av daglig leder Rick Parry.

Vi forlanger at lovnadene som disse folkene kom med da de kjøpte klubben blir holdt, og at klubben blir drevet med den verdighet som dens stolte arv og historie fortjener. Dersom disse folkene ikke er villige til å gjøre dette, bør de gi fra seg makten til noen som er i stand til å innfri lovnadene de kom med."

Underskriftskampanjen, som har fått navnet "Liverpool FC, OUR club", finner man ved å trykke på denne linken.