Unggutt på prøvespill

Rochdales Matty Hughes er denne uken på prøvespill i Liverpool, med håp om en permanent avtale. Tidligere Liverpool-sjef nå ny favoritt til å ta over Newcastle.

Denne uken er Stockport-fødte Matty Hughes på prøvespill i Liverpool. 15-åringen er forsvarer, og har raskt gått gjennom juniorsystemet i Rochdale, og har spilt for Rochdales ungdomslag og reservelag denne sesongen.

- Matt har en lys fremtid, slik som flere unge spillere her. Hos oss er det mer sannsynlig at de tidlig slipper til tidlig for førstelaget enn det vil være hos en storklubb, sier juniortrener Chris Breech til Rochdales offisielle hjemmesider.

- Jeg er veldig glad på Matt sine vegner. Vi har sett ham vokse siden han kom inn i en reservelagskamp for en tid tilbake. Det var stort å se hvordan han passet inn blant de andre spillerne. Matty har store lederegenskaper, og en fantastisk innstilling. Jeg kan helt ærlig aldri huske å ha sett en så ung spiller være så fokusert. Når han har trent med førstelaget, har seniorspillere som John Doolan, Lee Crooks og Gary Jones hjulpet han for at han skal forbedre seg, og slikt er fantastisk å se, skyter assistent Dave Flitcroft inn.

- Jeg er sikker på at Matty kommer til å bli en veldig god spiller, som kan spille på et meget høyt nivå, avslutter assistenten.

Houllier tilbake i Premier League?
Tidligere Liverpool-sjef, Gerard Houllier, blir nok en gang linket til den ledige jobben i Newcastle. Det er ikke første gang franskmannen blir linket til Skjærene - det skjedde også før Souness ble ansatt, og før Sam Allardyce fikk jobben.

Etter at Harry Redknapp takket nei til jobben, og Alan Shearer og Mark Hughes begge har vært lunkne - er Houllier nå bookmakernes favoritt til å bli Mike Ashley sin nye mann. Kevin Keegan blir også linket tilbake til sin gamle jobb.