Ungguttene får sjansen foran The Kop

Rafael Benitez ønsker å avslutte sesongen på en skikkelig måte, ikke minst på Anfield, men sier at han samtidig må tenke på fremtiden og antyder at unggutter får muligheten mot Man City.

Rafa har gjort det klart at han vil benytte de beste spillerne i de to gjenværende kampene mot Manchester City og Tottenham, men at han også nå har begynt å tenke på neste sesong. Det naturlige vil være at de spillerne som kan være på vei ut av klubben ikke blir benyttet, og at manageren samtidig ønsker å teste et par unggutter. I det siste tilfellet ligger trolig Damien Plessis og Emiliano Insua best an. Begge har fått smaken på førstelagsspill, men dette vil eventuelt bli den første opptredenen foran The Kop.

- Vi har to kamper igjen nå. Den første er viktig siden det er på Anfield, hvor vi ønsker å vinne, spille bra og score mål, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

- Det er små ting som vi kan oppnå i år. Vi kan bli det laget som scorer flest mål i England, vi kan fortsatt holde buret rent i flere kamper og vi har seks spillere med et tosifret antall scoringer. Dette er viktig for oss, slik at vi vil prøve å gjøre ting riktig.

- Det er ikke lett å holde spillere fokusert og si "vi er nødt til å vinne denne kampen", men vi må prøve å spille god fotball. Det samme gjelder for City, de er heller ikke under press, men noen ganger spiller du bedre fotball når du ikke har presset på deg.

- Jeg kan ikke lyve, vi tenker også på neste sesong. Vi vil se på de unge spillerne (til søndag), men også bruke de store navnene. Det er en spesiell dag, sier Rafa om sesongens siste kamp på Anfield.