Unggutter med trøyenummer

Krisztián Németh og Martin Kelly har fått tildelt draktnummer. Fem andre unggutter bytter. Utrecht interessert i Brouwer. Kacaniklic på Sverige U18. Stephen Wright til Coventry

Damien Plessis spilte med nummer 47 på ryggen mot Arsenal og Birmingham forrige seosng, men vil denne sesongen bære nummer 28.

Kristián Németh, toppscoreren på reservelaget, har fått tildelt draktnummer 29.

Martin Kelly vil ha nummer 34 for 2008/09-sesongen .

For øvrig har flere unggutter byttet nummer. Emilian Insúa har byttet fra 48 til 22, Jay Spearing fra 34 til 26 Nabil El Zhar fra 42 til 31 og Stephen Darby fra 39 til 32.

Utrecht interessert i Brouwer
FC Utrecht interessert i å låne Jordy Brouwer. Den nederlandske klubben ønsker back-up for Skoubo, og de ser på Brouwer som en mulig kandidat. 20-åringen har, ifølge De Telegraaf, to år igjen av sin kontrakt med Liverpool. 
- Jeg har snakket med ham i England. Vi sa at vi kommer over den 16. august for å se på ham. Hvis han er god, så ønsker vi å hente ham for kanskje en sesong, bekrefter Piet Buter, som er teknisk direktør i Utrecht.

Kacaniklic på Sverige U18
Alexander Kacaniklic er tatt ut på det svenske U18-landslaget til Vaclav Jezek-turneringen i tsjekkiske Nymburk. Kampene går av stabelen fra 26. til 30. august, og Sverige møter Slovakia, Bayern (!) og Polen. I tillegg blir det en plasseringskamp mot ett av lagene Tsjekkia, Island, Ungarn eller Norge.

Wright til Coventry
Den tidligere Liverepool-spilleren Stephen Wright har skrevet under på en toårskontrakt med Coventry. 28-åringen ble frigitt av Sunderland etter forrige sesong. Høyrebacken spilte 21 kamper og scoret ett mål for Liverpool før han forsvant til Stadium of Light august 2002 for £2M.