Usikkerhet rundt Pennant

Velinformert kilde tror overgang for Jermaine Pennant til Real Madrid kan gå i vasken. Den kulørte søndagspressen hevder at Glen Johnson er aktuell for Liverpool.

Den spanske journalisten Guillem Balague skriver på sin webside at det er riktig at Liverpool og Real Madrid er svært nære å bli enige om en overgangssum på 3,5 millioner euro (ca £3,3M) for Jermaine Pennant, men at trener Juande Ramos ikke er begeistret for overgangen.

I Spania er det ofte presidenten som styrer mesteparten av kjøp og salg, og de kongelige fra Madrid er på utkikk etter en rimelig flankespiller som ikke har spilt i Champions League etter at man har brukt mye penger på å hente inn Klaas Jan Huntelaar og Lassana Diarra.

Pennant er fri agent til sommeren og det vil være lite trolig at Liverpool ikke skulle være klar til å selge for £3M eller mer, og høye lønnsbetingelser vil være ventet å skape mer problemer for en overgang enn transfersummen.

Ifølge Balague ønsker Ramos at man heller skal prøve å sikre seg Antonio Valencia hos Wigan istedenfor Pennant.

Flere søndagsaviser påstår at høyrebacken Glen Johnson er aktuell for Liverpool, i en overgang på om lag £9M fra Portsmouth. Upålitelige Sunday People går lengst og hevder at den engelske forsvareren nylig var på Merseyside for å se på forholdene.

Vi ser ikke bort i fra at Rafa er interessert i en engelsk høyreback, men de røde må trolig lykkes med å selge spillere dersom man skal kunne gå for en landslagsspiller som Johnson.