Utelukker ikke salg av Xabi

Rafael Benitez vil fortsatt ikke bekrefte om Xabi Alonso definitivt blir værende i Liverpool. Ekstratrening med Ryan Babel gjorde Jordy Brouwer bedre.

- Vil ha spillere
Rafael Benitez ønsker å hente inn Gareth Barry, og han ønsker trolig også å få inn en ving i tillegg innen transfervinduet stenger 1.september. I hvor stor grad han lykkes med dette vil avhenge av hvor mye han kan få inn av midler i form av salg.

Nettsiden til Sky Sports siterer Liverpools manager på at han fortsatt ikke helt vet om Xabi Alonso blir eller ikke, eller underforstått at man er villig til å selge dersom prisen er god for midtbanespilleren som er en stor favoritt på The Kop.

Det Rafa bekrefter, er at man vil gjøre hva man kan for å hente inn minst en profilert spiller til innen transfervinduet stenger 1.september.

- Vi visste at Alonso var en veldig god spiller og derfor ønsket vi en god pris for ham. Vi hadde tilbud, men de var ikke gode nok slik at vi besluttet at han fortsatt skulle være hos oss.

- Det kan være at han fortsatt vil bli værende hos oss. Det er ikke noe problem for meg om han blir eller ikke. Han kan bli, vi har alltid ment at han var en god spiller.

- Vi snakker bare om en veldig, veldig god pris for ham.

- Jeg hørte tilskuerne ja, og det kan være at han blir værende, gjentar Rafa etter spørsmål om han fikk med seg den støtten som Xabi fikk på Anfield i kampen mot Lazio.

- Det er ikke positivt at vi kanskje ikke har de spillerne vi ønsker foran kampen i Champions League, fortsetter Rafa. Manageren har for øyeblikket Steven Gerrard skadet, og synes å måtte bruke en Xabi Alonso som da vil være utilgjengelig i Champions League for eventuelle kjøpere.

- Transfervinduet slutter imidlertid ikke før i august. Vi vil prøve å gjøre vårt beste for å hente inn spillere som kan gjøre oss bedre innen den tid.

- Jeg prøver å gjøre det beste for min klubb med de muligheter jeg har. Jeg føler ikke noe mer press, da hver sesong er lik i så måte. Vi har en god spillerstall, som er bedre enn tidligere, men vi kan enda bli litt bedre.


Drømmer om Anfield
Etter en lite imponerende start på sin karriere i Liverpool, fikk Jordy Brouwer flere til å sperre øynene litt opp da han mot slutten av siste sesong begynte å score regelmessig for klubbens reserver. Den hengslete nederlenderen fungerte godt i par med mer omtalte Krisztian Nemeth og scoret bl.a. på Anfield da man slo Aston Villa i play-off å bli nasjonale mestere blant reservelagene. Nå sier 20-åringen at ekstra økter med bl.a. landsmannen Ryan Babel bidro til at han begynte å finne nettmaskene i helrødt.

- Jeg ser opp til alle spillerne her, og ikke minst angriperne, sier Brouwer til Liverpools hjemmeside. - Noen ganger ble vi igjen etter treningene og arbeidet ekstra med Ryan Babel. Vi arbeidet med teknikk og alt mulig annet. Det sier seg selv at han er en jeg beundrer. Jeg kjente ham fra Ajax, noe som hjalp da jeg kom hit.

- Det var godt å spille sammen med Krisztian på topp, men det viktigste er å vinne kamper. Jeg synes vi spiller bra sammen, og det har gått bedre for hver kamp. Jeg gjorde det jeg skulle på trening og visste at målene ville komme.

- Det var en stor følelse å se målet mot Villa gå inn. Det er alltid stort å score, men det var spesielt å gjøre det på Anfield. I tillegg var det foran The Kop, og det gjør deg bare mer oppsatt på å få oppleve det igjen. Det er dette du drømmer om.