Uvurderlig Torres

Liverpools manager sier at Fernando Torres ikke har noen pris, og at det pr i dag ikke finnes noen bedre spillere i verden. Samba i Manchester.

- Ingen bedre
Store navn i Manchester City har fortsatt gitt nokså ujevne resultater, men de lyseblå vil i dag håpe at man kan sende ut en beskjed om at man er på vei mot toppen når man møter tabelltoer Liverpool. Til tross for noen store kjøp i sommer hos City vil man på Merseyside hevde at de største stjernene er på andre siden av banen, i form av Fernando Torres og Steven Gerrard. Når man snakker om City som muligens klodens rikeste klubb for øyeblikket, etter at man ble kjøpt opp rett før transferdeadline 1.september, blir det mye snakk om hva som er kjøpt og ikke minst om hva som kan komme til å bli kjøpt når man kan begynne å bruke penger igjen i januar. Rafael Benitez sier imidlertid at han i Fernando Torres har en spiller som ganske enkelt ikke har noen pris.

- Han hadde en høy pris da vi kjøpte ham men vi signerte en ung spiller som kunne bli bedre, sier Rafa. - Hans verdi er høyere nå. Han var et godt kjøp på alle måter.

- Jeg ønsker ikke å bytte Fernando med noen andre i verden fordi han er min spiller og jeg er veldig fornøyd med ham.

- Det er gode spillere i Europa og rundt omkring i verden, men bedre enn Torres ? nei.

- Jeg ønsker ikke å sette noen prislapp på ham da folk da vil tro at vi ønsker å selge ham, og det er ganske enkelt ikke tilfellet.

- Jeg er sikker på at alle spillere har en verdi, men ikke Torres. Han er uvurderlig for oss. Han er umulig å kjøpe.


Søramerikanske rytmer
Premier League er blitt den beste ligaen i verden, og både rykte og penger gjør at spillere fra hele verden i stadig større omfang søker seg til England. I nordvest er det for eksempel kommet en rekke søramerikanere, og i ettermiddagens kamp vil det være mange brasilianske flagg på City of Manchester Stadium. Robinho, Jo og Elano er tre av de største navnene hos vertene, mens man har Fabio Aurelio og Lucas hos Liverpool og Anderson hos Manchester United for å nevne de mest kjente.

Hos City vil i dag trolig Robinho og Elano ligge sammen med Shaun Wright-Phillips bak Jo som toppspiss i en 4-2-3-1 formasjon, selv om bulgarske Martin Petrov kan være et aktuelt navn å bringe inn nå som han er skadefri.

De brasilianske farger vil ikke være like fremtredene hos Liverpool. Fabio Aurelio er snau favoritt til å bli prioritert på venstrebacken til fordel for Andrea Dossena, mens Lucas ventelig vil sitte på benken. Den lille midtbanespilleren vil uansett ønske at man setter noen av hans landsmenn på plass.

- Det er nå i ferd med å bli en liten brasiliansk koloni i England, sier Lucas til Liverpools kamp-program.

- En eller to ganger i uka, når vi har anledning, kommer vi sammen og snakker om brasiliansk politikk, sport, livet og hva det måtte være på portugisisk. Det er hyggelig å komme sammen utenfor banen, ta en kaffe og litt mat og snakke om hva som skjer hjemme.

- Ute på banen ønsker jeg uansett å slå dem.