Velger landskamp foran eventuell finale

Harry Kewell synes å ha gitt opp håpet om å få spille en eventuell CL-finale for Liverpool. Han har i alle fall sagt ja til å spille privatlandskamp i Australia to dager etter finalen i Moskva.

Harry Kewell virker å ha innsett at han er helt uaktuell til en eventuell Champions League-finale i Moskva, selv om Liverpool skulle slå ut Chelsea i onsdagens semifinale på Stamford Bridge. I alle fall har vingen nå sagt ja til å spille privatlandskamp for Australia bare to dager etter finalen på Luzhniki Stadium.

Det er nyhetsbyrået AFP som melder at Kewell vil spille i Australias privatlandskamp mot Ghana i Sydney fredag 23.mai. Australieren har som kjent gått skadet helt siden sist han var på landslagsoppdrag med Socceroos, og har ikke spilt en kamp for Liverpool siden FA-cuptapet for Barnsley 16.februar. Alt tyder nå på at vingens Liverpool-karriere er over.

Kewell selv uttaler at denne privatlandskampen vil være et viktig steg i riktig retning når han nå bygger seg opp igjen etter sin siste skade. En lyskeskade han pådro seg i privatlandskampen mot Singapore den 22.mars.

- Jeg ser på denne kampen som en ypperlig mulighet til å komme i kampform igjen. Jeg ser frem til å komme hjem, for jeg har som regel ikke sjansen til det mer enn et par ganger i året, siteres han.

Kampen mot Ghana er Australias siste oppvarmingskamp før VM-kvalifiseringskampene mot Qatar og Kina i juni.

Cissé med viktig scoring
En scoring av tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé sju minutter før slutt, sørget for at Marseille vant 3-2 over Monaco i helgen, og dermed har Marseille fortsatt muligheten til å spille Champions League-kvalifisering til høsten. Cissé og hans lagkamerater ligger nå nemlig på den viktige tredjeplassen på tabellen som gir kvalifiseringsspill. Scoringen var for øvrig Cissés 14. for sesongen.