Vellykket operasjon for Daniel Agger

Aggers operasjon mandag blir beskrevet som vellykket. Det er en ørliten sjanse for at dansken kan komme i spill igjen før sesongen er over, men mest sannsynlig må han vente til neste sesong.

Daniel Aggers operasjon på mandag var vellykket. Det opplyser Rafael Benitez til liverpoolfc.tv i dag. Manageren tror nå at dansken har tatt første skritt på veien mot å bli helt bra igjen etter metatarsalbruddet han pådro seg i september.

Liverpoolfc.tv skriver at Agger nesten helt sikkert ikke kan spille mer fotball denne sesongen, men Benitez regner med at midtstopperen vil være tilbake på treningsbanen i sommer.

- Jeg har snakket med legene og Daniel, og han er helt fin etter operasjonen. Nå som operasjonen er unnagjort, har han gjenvunnet troen på at foten skal bli bra igjen. Han følte smerter før operasjonen, og det var grunnen til at vi bestemte oss for å gjennomføre inngrepet, sier Benitez.

- Legene har sagt til meg at normalt sett er sesongen over for Agger nå, men de sier at han vil være tilbake neste sesong. Dersom han kommer til hektene raskere enn antatt, og gjør store fremskritt, kan han kanskje spille igjen før sesongen er over også. Men jeg tror vi må vente til neste sesong. Det vil bli som å ha kjøpt en ny spiller når vi får ham tilbake i spill, slå spanjolen fast.

- Jeg vet Daniel er lykkeligere nå enn før operasjonen. Han prøvde å komme tilbake, men smertene ble for store. Nå kan han se frem mot neste sesong, vel vitende om at fremtiden ser lysere ut.