Vieira tipper at Liverpool går til topps

Inters Patrick Vieira tror at Liverpool vinner årets Champions League. Aurelio tror det blir vanskeligere i kvartfinalen, mens Benayoun og Smith stadig lar seg imponere av Torres.

Liverpool er i kvartfinalen i Europas gjeveste klubbturnering for tolvte gang på 18 forsøk, og en som er tydelig imponert etter å ha blitt slått ut av de røde tirsdag kveld er Inters midtbanespiller Patrick Vieira.

- Liverpool var tøffe motstandere, og jeg tror de kan vinne turneringen nå. De har gjort det før, og vet akkurat hva som kreves på dette stadiet i turneringen. De er i kvartfinalen, så de har en god sjanse nå. De er tross alt det laget med mest erfaring fra denne turneringen av de gjenværende i Champions League, uttaler franskmannen.

- Liverpool vet hvordan de skal ta seg videre fra disse kampene, noe de viste til fulle mot oss, og de vet hvordan de kan vinne turneringen. Jeg tror Liverpool er det laget alle de andre lagene ønsker å unngå i trekningen, legger han til.

Den tidligere Arsenal-spilleren håper imidlertid at hans gamle klubb skal gå til topps.

Det gjør imidlertid ikke Fabio Aurelio, som la pasningen til Fernando Torres sitt vinnermål på Stadio Giuseppe Meazza tirsdag kveld.

- Det er utrolig hvordan ting har snudd seg for oss. Vi tror på oss selv, og alle er svært glade nå. Vi burde gratulere hverandre med seieren, sier han til Liverpool Daily Post etter å ha slått ut den italienske serielederen.

- Det vil imidlertid bli vanskeligere i neste runde. I tillegg til de tre engelske lagene er også Barcelona og Roma potensielle motstandere. Vi vet vi må forberede oss godt, men vi har tro på oss selv, legger han til.

Fernando Torres benyttet Inter-kampen til å gjøre sitt 26.mål på 35 kamper, og imponerer stadig vekk sine lagkamerater.

- Torres har vært god hele sesongen. Det er flott å ha en slik spiller på laget. Han finner nettmaskene når vi andre sliter med å score. I Champions League trenger du klassespillere, og Torres leverte varene igjen. Han hadde et par sjanser, og han satte den andre helt perfekt. Det er så utrolig flott å spille sammen med en slik stor spiller, sier Yossi Benayoun til Daily Post.

En annen som har latt seg imponere av spanjolen er Liverpool-legenden Tommy Smith. Han mener at Torres er en av de beste spissene klubben har hatt de siste 50 årene, og det sier ikke så lite!

- Torres er en av de beste spissene i Liverpool de siste 50 årene. Jeg spilte sammen med Roger Hunt, som var en utrolig spiller som kunne gjøre mål ut av alt, akkurat som Torres. Fernando Torres er en av de beste spillerne jeg har sett i Liverpool, sier Smith til Press Association.

- På 70-tallet hadde vi Kevin Keegan. Ian Rush gjorde mange mål i partnerskap med Kenny Dalglish. Torres har noe spesielt som vi ikke har sett på en stund. En evne til å gli forbi forsvarere lekende lett og plassere ballen i stedet for å bruke kraft. Han er et utrolig talent.

Uavgjort for Gulácsi og Németh
Ungarn U19 spilte 1-1 mot Tyskland U19 i en privatlandskamp i ungarske Kecskemét i går kveld. Peter Gulácsi spilte hele kampen, mens Krisztian Németh ble byttet ut etter 82. minutter.