Viktig melding til reisende med Sabra

Liverpool FC har gjort en del viktige endringer i forhold til utsteding av billetter. Dersom du skal reise med Supporterklubben/Sabra denne sesongen så les dette nøye.

Denne sommeren har det vært hektisk aktivitet på billettkontoret i forbindelse med store omlegginger vedrørende tildeling av billetter. Veldig mange supporterklubber og reisebyråer har mistet billetter de har hatt tilgang på i mange år. LFC har også lansert Thomas Cook som offisiell samarbeidspartner på reiser og sendt mange billetter inn i deres system.

Etter opprettelsen av klubbens kommersielle avdeling under ledelse av Ian Ayre for et års tid siden skjer det flere endringer i alt klubben foretar seg. Det som gjelder for oss i første omgang er at LFC innfører et nytt "Membership Card". Dette kommer i første rekke fordi klubben vil kartlegge hva du som supporter er interessert i av klubbens produkter og tilbud - samtidig som klubben ønsker mer kontroll over billettene som selges.

Liverpool FC lanserte i juli "the new LFC Members Card". De gamle Fan Cards gjelder fortsatt, men det utstedes ikke nye. Dersom du ikke har Fan Card fra før koster det nå £29 for voksne og £20 for barn å bestille det. Kortet er aktivt i 12 måneder og inneholder diverse fordeler som større tilgang på billetter, "Ticket Exchange" og 10 % avslag i Souvenirbutikken, etc. Les mer om fordelene her.

Supporterklubbens samarbeid med LFC om billetter er basert på at vi har organiserte turer til Anfield. Derfor har vi også et samarbeid med et reisebyrå for å kunne gjennomføre dette. Som de fleste av dere vet er dette for tiden Sabra Sportreiser. De står som teknisk ansvarlig for turene og gjør alt av det praktiske rundt turene.

Supporterklubben har nå fått beskjed fra LFC om at alle reisende må ha eget personlig Fan Card. Dette må stå i billettsøknaden til LFC fra oss for at vi skal få billett fra Ticket Office på Anfield. Det er bare å beklage at slike beskjeder kommer så sent, og vi har forsøkt å påvirke LFC til å tenke annerledes. Det er nå klart at det ikke vil bli gjort unntak og at dette må gjennomføres til punkt å prikke.

Som reisende med Supporterklubben og Sabra må du derfor skaffe deg Fan Card. Dette kan gjøres online og du vil får tildelt Fan Card nummer direkte (klikk på "Membership"). Her kan du søke om Fan Card. 

Fra dags dato gjelder derfor følgende:

1. Alle som bestiller tur med Supporterklubben/Sabra MÅ ha Fan Card. Dette må meldes inn til Sabra sammen med bestillingen. Ingen bestillinger aksepteres uten det. Dette gjelder for ALLE som reiser, ALLE det bestilles tur for.

2. Har du bestilt tur med Sabra denne sesongen og allerede har Fan Card så send kortnummer, navn og adresse ASAP. Dette sendes til: [email protected]

3. For de som har bestilt tur gjennom Supporterklubben/Sabra og ikke har kortet må Fan Card skaffes til veie. LFC gjør dessverre ingen unntak fra dette. Send: Fan Card nummer, navn og adresse på hver reisende til [email protected] slik at dette blir lagt inn i systemet.

Møt tidligere spillere
Ronnie Whelan dukker opp på Supporterklubben/Sabra er selvsagt klar over at denne ekstrakostanden ikke er noe hyggelig beskjed å få og vi vil selvsagt gjøre alt for at turen og opplevelsen skal bli best mulig for våre reisende. Foruten å lese litt mer om hvordan du personlig kan få mest ut av kortet - sjekk linken litt legger oppe, har vi i tillegg valgt å gi alle reisende et gratistilbud på "Aldo's" - uteplassen til John Aldridge. Her vil vi hver helg det er kamp ha et opplegg med tidligere spillere med mer. Dette gjelder altså for alle reisende med Supporterklubben/Sabra. Sabra og reiseleder vil informere direkte på de aktuelle helgene. Vi håper dette faller i smak for alle!

Noen tilleggsopplysninger:

- Fan Cards vil snart erstatte alle papirbilletter. Dette blant annet for å komme svartebørsproblematikken til livs.

- Ny teknologi vil bli implementert på Anfield før den nye banen står klar for å gjøre kortene enda mer personlige - slik som bilder og annen ID.

- Alle som kjøper billetter direkte fra billettkontoret vil bli avkrevd dette - dette er ikke bare noe som gjelder for oss. Årsaken til at ikke andre norske reisebyråer ber om samme dokumentasjon er at de i hovedsak ikke får billettene fra LFCs billettkontor.

- kortet gir deg 10 % avslag i klubbens souvenirbutikker.

- Straks du har ditt Fan Card kan du bruke det i alle sammenhenger opp mot LFC. Hvis du for eksempel er i Liverpool på egenhånd, og det er billetter i åpent salg på billettkontoret, vil du ikke kunne kjøpe disse uten å ha et gyldig Fan Card på de fleste kamper.

- Kortet gir også tilgang til "Ticket Exchange" - hvor du kan kjøpe billetter online.

- Kortet er personlig og er en avtale mellom LFC og deg selv. Verken Supporterklubben eller Sabra kan svare på tekniske problemer rundt bruken av det.

- OBS: Du må ha en unik email på hvert kort du skal opprette.

Vi beklager den ulempen og de praktiske problemene dette medfører for den enkelte. Den siste tiden har det vært hektisk aktivitet for å finne andre løsninger, men LFC har nå bestemt at ingen unntak kan gjøres.