Viktig sesong for Anderson

Den snart 20 år gamle Paul Anderson spiller for sin fremtid i Liverpool, på utlån til forventningsfulle Nottingham Forest. Agger, Carra, Hyypiä   Co tilbake i trening.

Ny kontrakt for ving
Paul Anderson sier at han har fått en ny forlenget og forbedret kontakt med Liverpool, før han reiser til Nottingham for å spille i The Championship. På City Ground ser man fram med spenning til å se vingen i aksjon.

Anderson legger ikke skjul på at neste sesongen trolig blir et være eller ikke være i forhold til en mulig karriere på Anfield, og i det hele tatt hvordan hans fremtid blir staket ut. Han forteller til Melton Times at det nå er opp til ham selv.

- De fortalte meg at dette er en enorm sesong for meg, sier Anderson om reaksjonen fra LFC. - De sa at dersom jeg gjorde det virkelig bra i The Championship ville de ønske at jeg kom tilbake og jobbe for å bli en Liverpool-spiller. Hvis ikke vil de avvente, og kanskje la meg gå etter neste sesong.

Etter en god sesong i Swansea i fjor, er det nå altså Nottingham Fores og manager Colin Calderwood som får mulighet til å arbeide med kvikke og hardt arbeidende Anderson.

- Dette er et spennende kjøp for oss, sier Calderwood til klubbens hjemmeside. - Liverpool har høye tanker om han, han har en utmerket bakgrunn og er veldig ivrig etter å gjøre det bra her.

- Vi har gjort vår hjemmelekse og det er ingen tvil om at han var en betydelig faktor i den suksessen som Swansea hadde forrige sesong.

- Han har fart, evnen til å utfordre forsvarer og statistikken viser at han også kan score mål.

- Når vi snakket sammen ga han inntrykk av å være en ung mann med beina på jorda, som samtidig har store ambisjoner og jeg er sikker på at vi kan dra nytte av det neste sesong.


Bilder av trening
Liverpools hjemmeside har nå lagt ut noen bilder av gårsdagens trening, som var den starten på pre-season for den første gruppen av spillere. Landslagsspillere, og ikke minst spillere opptatt med EM, vil komme til Merseyside senere.

Blant de 18 som var med på første økt drar vi bl.a. kjensel på Hyypiä, Pennant, Finnan, Carragher, Plessis, Lucas og Agger. Unge Dani Pacheco er vel også i lek med ballen.