Viktig transferuke

Liverpool har trekløver i søkelyset når Rafael Benitez ønsker å sikre seg transfermål før EM og ferie setter inn for alvor.

Rafa uttalte tidligere at han om mulig ville ha inn flest mulig spillerkjøp klare i løpet av mai, før land reiser til EM og kanskje også før en del spillere tar sin velfortjente sommerferie. Ligaer i Italia, Spania og Tyskland avsluttet sesongen sist helg, noe som medfører at kommende uke kan bli en viktig uke for Liverpool i søken etter forsterkninger.

Liverpool Daily Post gjentar i dag det andre også hevder, at det er spesielt et trekløver som er nærme en overgang til Anfield.

Andrea Dossena har de siste dagene kommet fram som hovedmålet i letingen etter mer kvalitet på venstresiden. Italieneren kan spille venstreback, vingback og også venstreving om det kniper. 26-åringen har en lang kontrakt med Udinese, men italienerne skal være villige til å selge for £8M.



Det er ingen hemmelighet at Liverpool har lagt inn bud på Gareth Barry, og selv om Aston Villa og manager Martin O'Neill har brukt pressen flittig til å fortelle at man ikke ønsker å selge 27-åringen skinner det samtidig igjennom at man ikke tror man vil greie å holde på en spiller som måtte ønske seg vekk. Barry ønsker å spille i Champions League, og etter det vi forstår har han allerede fortalt Villa at han vil til Liverpool. I så fall er det bare et spørsmål om og når klubbene kan bli enige om en pris.

Det problemet gjelder ikke for Phiipp Degen, som er tilgjengelig på Bosman fra Borussia Dortmund. Den 25-årige sveitseren synes å bli valget til høyrebacken, selv om de røde også har vist interesse for Rafinha hos Schalke. Degen jobber nå hardt for å komme i toppform til EM på hjemmebane, etter nylig å ha gjennomført en lyskeoperasjon.

Liverpool FC har nå bekreftet at Degen skriver under 1.juli.