Villa benekter Liverpool-frieri

David Villa benekter at han har ytret ønske om en overgang til Liverpool eller Chelsea. Toppscoreren i EM bedyrer at han kun tenker på det pågående mesterskapet i Østerrike og Sveits.

Valencia-spissen David Villa benekter i dag overfor guillembalague.com at han er aktuell for Premier Leauge, og spill i enten Liverpool eller Chelsea neste sesong. Toppscoreren så langt i Euro 2008 hevder at han aldri har antydet noe i den retning.

- Jeg har hørt at jeg angivelig skal ha sagt at jeg enten vil foretrekke en overgang til Liverpool foran neste sesong eller ditto til Chelsea. Faktum er jeg ikke har sagt noe slikt. Klubben min sier at jeg ikke er til salgs, og nå er jeg fullstendig fokusert på EM, siteres 26-åringen.

- Så vidt jeg vet har ingen fra Liverpool tatt kontakt. Uansett tenker jeg ikke på fremtiden min nå, og jeg forstår ikke hvorfor folk skal tillegge meg ting jeg aldri har sagt.

- Jeg har hele tiden sagt det samme. Ingen i Valencia har sagt at jeg er til salgs, og jeg tenker ikke på dette nå. Nå prioriterer jeg å spille bra i EM. Penger betyr ingenting for meg. Selvsagt ønsker alle å tjene penger, men så lenge du er lykkelig betyr ikke materielle verdier noe. Mitt eneste mål i livet er å bli bedre i jobben min.