Villa benytter Barry i Intertoto-cupen?

Ting tyder på at Aston Villa vil benytte Gareth Barry i Intertoto-cupen i helgen. Han blir imidlertid ikke cuptied for eventuelt Champions League-spill for Liverpool av den grunn. Intet Riera-bud.

Aston Villa melder på sine offisielle nettsider at Gareth Barry kan komme til å spille for dem i lørdagens Intertoto-kamp mot danske Odense. Dette vil imidlertid være helt uten betydning for eventuelt fremtidig spill for Liverpool i Champions League i 2008/09, da spill i Intertoto-cupen ikke medfører at spillere ikke kan spille europacup for en ny klubb til høsten.

- Dersom Gareth er mentalt forberedt på det og han ønsker å spille, så er det ingen grunn til at han ikke kan det. Han er tross alt en kvalitetsspiller, sier Villa-manager Martin O'Neill om saken.

O'Neill er ellers frustrert over at det ikke har blitt noen endelig løsning på overgangssagaen rundt Barry ennå, og mener at Liverpool har latt Villa i stikken.

- Innerst inne ønsker vi at Gareth skal fortsette hos oss. Vi har ikke hørt noe fra Liverpool på en stund, og vi vet ikke med sikkerhet hvor saken står nå.

- Når folk prater om at folk blir latt i stikken, så tror jeg kanskje vi selv er det største offeret for det. Vi vet ikke om vi skal planlegge sesongen med eller uten Gareth. Dette har vært en lang saga, og jeg skulle ha likt at den tok slutt den ene eller andre veien nå.

- Jeg ville foretrekke - og jeg håper jeg snakker for mange Villa-fans, om ikke alle - at Gareth fortsetter hos oss. Det ville være flott, ettersom det vil bli vanskelig å erstatte ham.

- Vi er ikke sikre på hvor Liverpool står nå. Jeg har aldri hørt at de har hatt behov for å selge spillere før de kunne kjøpe tidligere. Det har aldri vært tilfelle tidligere år. Men nå ser det ut til at det er situasjonen.

- Men denne saken har drøyd ut alt for lenge, og nå håper vi at den tar en ende snart, avslutter O'Neill.

- Liverpool har ikke lagt inn bud på Riera
Espanyol-president Daniel Sanchez Libre insisterer i dag på at de ikke har mottatt noe bud fra Liverpool på Albert Riera.

- Folk kan bare slappe av. Vi ønsker å beholde våre spillere, og vi kommer ikke til å selge, siteres Libre i spanske medier.

- Vi selger kun spillere dersom vi får ekstremt gode bud. Vi vet hva som står i utkjøpsklausulene til våre spillere, og det er prisen de har i markedet.