Villa lokker Barry med ny kontrakt

Aston Villa er i ferd med å tilby Gareth Barry en ny fireårskontrakt. Spilleren vil få lønnsøkning og tillatelse til å forlate Villa neste sommer om plasseringen i Premier League ikke forbedres.

Gareth Barrys overgang til Liverpool ser ut til å gå i vasken. Aston Villa står klar til å tilby midtbanespilleren en ny kontrakt. O'Neill skal holde samtaler med Barry denne uken om en ny fireårskontrakt, skriver The Guardian. Dermed ser en av sommerens lengste transfersagaer til å gå mot en slutt. Villa ser ut til å beholde sin kaptein. Liverpool ønsker ikke å imøtekomme Birmingham-klubbens prisforlangende på £18M selv om Rafael Benítez er en stor beundrer av midtbanespilleren. Barry har også gått ut offentlig med et ønske om å gå til de røde.

Barry har ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Aston Villa. Han vil bli tilbudt en lønnsøkning til 60000 pund i uken, samt en lovnad om en testimonial etter 10 års tjeneste. Men Martin O?Neill skal også gi 27-åringen tillatelse til å forsvinne fra Villa Park neste sommer hvis Villa ikke forbedrer 6.plassen i Premier League fra sist sesong.