Villa motstander i reservefinalen

Det er nå klart at Aston Villa blir Liverpools motstander i playoff-finalen i reservelagsserien den 7.mai. Ved uavgjort etter 90 minutter går man rett på straffekonk.

Aston Villa vant Barclays Premier Reserve League South i går kveld, etter at Reading ikke maktet å slå Portsmouth i sin kamp. Dermed er det Villa som blir Liverpools motstander i reservelagsfinalen på Anfield onsdag 7.mai. De røde ble som kjent suverene vinnere av Barclays Premier Reserve League North.

Avspark for finalen på Anfield er satt til klokken 20.45 skandinavisk tid. Det skal kåres en vinner etter en kamp, så dersom det står uavgjort etter 90 minutter vil man ifølge turneringsreglementet gå rett på straffespark-konkurranse. Det vil altså ikke spilles ekstraomganger.

Liverpool FC opplyser til liverpool.no at billettprisene på denne finalen vil være £5 for voksne og £2 for barn og pensjonister dersom man kjøper billett på forhånd. Billett kan også kjøpes på kampdagen, men prisene vil da være £10 for voksne og £5 for barn og pensjonister. Portene vil åpne 18.15 lokal tid. Altså halvannen time før avspark.