Villa nektet å forlenge fristen

Liverpool Echo skriver at Aston Villa endret betalingsvilkårene i tolvte time. Liverpool spurte om å få utsatt fristen, men Villa avslo. Benítez er likevel innstilt på å få Barry til Anfield.

Tony Barrett i Liverpool Echo bekrefter det meste av det engelske aviser har skrevet tidligere i dag, men Aston Villa endret betalingsvilkårene i tolvte time. Det førte til at overgangen gikk i vasken. Liverpool ønsket å utsette fristen, men Aston Villa sa nei. Rafael Benítez ønsker likevel å kjøpe Barry. Liverpool jobber nå med å få stand det finansielle for å komme med et nytt bud på midtbanespilleren.

- Liverpool nekter å gi opp Gareth Barry til tross for at Aston Villa insisterer på at en handel er avblåst, skriver Tony Barrett.

- En dag med kompliserte samtaler ble avsluttet av Villa kl. 17 i går, etter frist fremsatt av Midlandsklubben.

- Dette til tross for at Liverpool hadde imøtekommet Villas finansielle krav for Barry, som meddelt i en skriftlig korrespondanse mellom de to klubbene.

- En avtale om penger pluss spiller var avtalt, og de nærmest involverte forventet at 27-åringen til slutt ville få sin overgang til Anfield.

- Men tirsdag ettermiddag, i det Liverpool ankom Valencia for gårsdagens kamp mot Villarreal, fikk Liverpools representanter vite at Villa hadde bestemt seg for å endre betalingsplanen.

- Villas absolutte frist kl. 17 kom stadig nærmere. Liverpool spurte om ytterligere 48 timer for å få på plass den nødvendige økonomiske strukturen med bankene slik at de nye kravene kunne innfris, men forespørselen ble avslått.

- Villa la så ut en pressemelding på sin offisielle nettside om at avtalen var avblåst.

- Likevel er Liverpol og Barry ivrig etter å få til en overgang. Villas forsøk på å stå imot vil trolig ikke hindre at Englandspillleren flytter til Anfield.

- Liverpool jobber i kulissene for å få på plass pengene for å finansiere overgangen, bare dager etter at de kom til enighet om å betale Tottenham £20M for Robbie Keane.

- Spekulasjoner ga inntrykk av at kjøpet av Keane ville være et signal om slutten for Rafa Benítez' jakt på Barry, men Liverpool-sjefen er steinhard på at han ønsker Villa-spilleren i troppen. Selv det seneste tilbakeslaget vil sannsynligivis ikke få ham til å endre mening.